Kurcze kruszą zapory najpierw rozwody już nie wykluczają tylko brak przywilejów, brak liczenia godzin a teraz.
Broda to 1 objaw buntu tak ja miałem i inni też, przestali przychodzić na zebranka ja też.
I jakoś przestawało robić różnicę szybciej, te godzinki że jedna z nieoficjalnego na odczepne.
Ale po czasie też olewało się, starszyzna traci relacje bo widać obcość.
Ale jakby Lette miał problemy z tarczycą i sercem opuchlizna słabiutko wygląda nerwy były w tym roku Morisek był z nimi człowiek się przywiązuje, a powiem tak 2 zjebbów podobnych Lette i Morisek tak uważam.
Wersetu że nie wolno się było golić żydom ani słowa, a o Sędzim co mu broda nie rosła i zazdrościł inny też morda w kubeł.
Więcej wolność lepiej łatwiej zostać sobą, a oni tracą moc nie chcą odstraszać nękać tych co mogą się odwinąć.
Teraz spodnie u dziewczyn nie pisze w sprawie mody, ale zwykłego życia że wygodniej cieplej las zima wędkarstwo są takie.
Kurcze jak się nie boją że stracą to oni rusz, lata się wstydziłem dawać strażnice do studium podczas głoszenia.
Co to miało być paragraf i pytanko dla przedszkolaka, człowiek jak niedorozwinięty się czuł jak ktoś mi przeczytał ty na serio się z tego uczysz.
Czy myślicie że święta wrócą bo to ich obecnie wali najmocniej, ze starszymi wiekiem mają kursy i tak przed świętami tracą no bo jak to wyrzec się czegoś takiego jak wigilia rodzina razem.
Pazerne dranie może się złamią pewnie nie że świętujcie, ale możecie uczestniczyć.
Władze może przycisną i ostracyzm krew wybiją amerykańskiej sekcie z łba, oby Japonia ostatnio zabrała się za nich.
Ale oni nawet tu o biznesie nie zapominają, albo młodość i w łbie mi miesza realny stan ale chyba w końcówce 70 i 80 tak na kasę nie lecieli.