Cześć i Czołem , czytam , czytam i powiem tak , nie podoba mi się , ze wyborcy PIS tak agitują, krytykują na forum EX świadków. Forum , które zostało założone po to by pomóc tym świadkom , którzy widzą co dzieje się w organizacji, często zagubionym , osamotnionym w rozdartych rodzinach. To tu na forum dowiedziałam się o zmieniających światłach o manipulacji Towarzystwa Strażnica , to dzięki wiedzy Roszady to wszystko przerobiłam , sprawdziłam i dzięki zdobytej wiedzy podjęłam decyzje.
Nie mam problemu z tym , że niektórzy ex pozostają wierzący dołączają do jakiegoś ugrupowania religijnego , nie mam nic przeciwko jeżeli nawet wracają do KK , każdy ma swoją drogę
Wkurzam mnie jednak kiedy członkowie KK wyznawcy pisu , który w sposób haniebny manipuluje ludźmi zabiera głos na
MOIM EX ŚWIADKA forum!
nie dyskutuje tylko manipuluje , wciąga do rujnujących dyskusji , wykorzystując często niewiedzę ex-ów .
Nie wyrażam na to zgody !!!
To miejsce jest dla poszukujących świadków , dla tych którzy czują , że coś nie gra a nie dla tych co kłaniają się ojcu dyrektorowi! Dość szczucia !
NO chyba , że ojciec dyrektor jest właścicielem tego forum ....to wtedy zupełnie inna sprawa
Pozdrawiam z szacunkiem