Chcę poinformować ,że koordynator służb specjalnych zboru Sulejówek węszy jak pies gończy na tym forum
i stara się zidentyfikować osoby z warszawskich zborów praskich i okolicznych (...)
Warto takie rzeczy przypominać.
Aczkolwiek to nie jest jakaś nowość, jeśli chodzi o "węszenie" na tym forum.
Już w zamierzchłej przeszłości administratorzy tego forum ostrzegali przed szpiegami z samego Nadarzyna.
Przed ludźmi regularnie rejestrującymi tu swoje szpiegowskie konta.
Jeden to nawet został zidentyfikowany z imienia i nazwiska po adresie IP
https://sjwp.pl/index.php?topic=3133.msg46104#msg46104 Nie wiem ile jest prawdy w tym co do mnie dotarło.
Ale wzięłam tę informację za wysoce prawdopodobną.
Ponoć w obwodach jak również w samym Nadarzynie są wyznaczeni ludzie przez BO, których zadaniem jest szpiegowanie tego forum.
I demaskowanie ludzi, którzy będąc tu jeszcze jako śj, biorą aktywny udział opisując swoje historie i różne wydarzenia ze zborów.
Może ktoś ma dokładniejsze informacje w tym temacie, to niech się wypowie, jak to wygląda.
I bardzo zastanawiające jest, że tak jawnie dopuszczają się łamania nakazów swojego CK, wchodząc tutaj.
Zresztą wydaje mi się, że śj na przywilejach mają chyba już we krwi inwigilowanie wolnych ludzi.
Tak się dzieje w zborach.
Tak się dzieje poza zborami.
Tak się również dzieje na różnych platformach społecznościowych, z tego co się słyszy
Na moim statusie na whatsappie też starsi zboru, koordynator i szeregowi śj są częstymi gośćmi.
Nie mam pojęcia czego oni tam szukają