@jagoda9290
ciekawe na co ta kase przeznaczaja bo utrzymanie sal krolestwa to wierni musza pokrywac , co miesiac jest sprawozdanie w tym celu bo jak za malo jest to trzeba wiecej dawac, podaja co miesiac jakie koszty sa utrzymania sali no i na ameryke trzeba slac sa 2 skrzynki na sale i na ameryke

@jagoda9290
mnie pomogła lek. medycyny naturalnej, leczyłam się tam z nerwicy lękowej, zawsze pytała o co chodzi, czemu u mnie wykazuje komputer zawsze wysoki poziom stresu i u syna na tym samym poziomie, po 8 latach przemyślałam to i spytałam czy ten stres może wynikać z tego że należę do sw, jehowy i tam jest rygor, od razu odpowiedziała że wszystkie religie doprowadzają do nerwicy lekowej, bo tam człowiek poddany jest manipulacji, nie podejmuje decyzji samodzielnie tylko analizuje na podstawie reguł wpojonych i często ludzie nie zgadzają się ale są zastraszani w rożny sposób, no jehowi to wykluczeniem diabłem. Bogiem też bo mówią że się zginie jak nie będzie się przestrzegać tych zasad, nawet najmniejszych, bo jak jesteś nie wierny w małym to i w dużym wiec musisz być podporządkowany bezwzględnie wbrew swojej woli. Kilka miesięcy chodziłam do niej i przeszła mi ta depresja lękowa, zaczęłam postępować tak jak sama uważam, przestałam tam chodzić całkowicie, po pół roku postanowiłam choinkę kupić na święta, tak się bałam że dostawałam arytmii serca serio, ale w ostatni dzień poszłam w ostatniej chwili kupiłam choinkę z synem i ubraliśmy, w OBI kupiliśmy wszystkie ozdoby. I byłam szczęśliwa bo to przypominało mi moje dzieciństwo dom rodzinny, było zawsze miło i choinka zawsze mi się podobała. Uważam że te wszystkie tradycje są potrzebne, bo to pobudza ludzi do czynienia czegoś innego, coś się dzieje, nie monotonni jak u Jehowych, tylko głosisz i nic więcej no i zebrania na okrągło to samo na początku straszą jak to jest źle na ziemi, przestępstwa itd., a potem o wybawieniu Jehowy, tak jak w marketingu najpierw straszą, a potem dają wyjście, materace, zdrowe, pościel wełniana uzdrawiająca, gary uzdrawiające itp...