Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

Autor Wątek: Ależ to prawdziwe i życiowe!!!  (Przeczytany 19929 razy)

Offline NNN

• Pionier specjalny
  • Polubień: 3839
  • Niewierny Nierozumny Niewolnik
Odp: Ależ to prawdziwe i życiowe!!!
« Odpowiedź #180 dnia: Wczoraj o 21:48 »

@Mariof1983   
   Najgorsze jest to,że do życia intymnego wp....lają się persony,które są umoczone po samą mordę w pedofilię (CK też brało udział w takich praktykach,nie tylko zamiatało te sprawy pod dywan) Naprawdę niezła ta instrukcja dla starszych,tym bardziej, że sekta zaraz po Nowym Roku,w lutym,będzie miała rozprawę przed sądem najwyższym, w Norwegii. Czyżby tak są pewni swego zwycięstwa?   

Nie walczę z organizacją, ja się przed nią bronię, jestem jej ofiarą!
Droga jest mi moja wolność.

Offline NNN

• Pionier specjalny
  • Polubień: 3839
  • Niewierny Nierozumny Niewolnik
Odp: Ależ to prawdziwe i życiowe!!!
« Odpowiedź #181 dnia: Wczoraj o 22:57 »

@jestemok   
  Ach, te strażnicowe wodolejstwo !  Twoja analiza, Maćku, pokazuje konstrukcję tej powtarzającej się narracji, zmienia się tylko tytuł, treść jest powtarzalna, tak jak materiał leżący na " stole" prosekcyjnym......oby kolejna osoba nie dała się nabrać na te strażnicowe, słowne sztuczki !!!!!!!!.....

@marcelaf.681   
   Nam kiedyś na grupie studium książki, po zebraniu rozgorzała dyskusja odnośnie listu do Rzymian. Zwłaszcza fragmentów z rozdziału 8 wersety od 8. Po kilku godzinach dyskusji i braku konsensusu brat starszy zabronił nam rozważań tego listu. Twierdząc że w większości jest dla pomazańców. A my upierając się przy nim zrobimy się odstępcami. Dwoje najstarszych zborowników, którzy właśnie należeli do naszej grupy niedługo po tym popadli w odstępstwo. Stając się tym samym dodatkowym straszakiem.

Nie walczę z organizacją, ja się przed nią bronię, jestem jej ofiarą!
Droga jest mi moja wolność.