@alfredsadlo3688
Regie!! To już jest nie tylko pranie mózgu to jest wirowanie z człowieczeństwa, a nawet krochmalenie i maglowanie wielka maglownicą.

· @RegieWipesWall
I mnie się to podoba. Niech ich maglują, niech krochmalą, niech wirują. Myślący odejdą, betony utwardzą, szeregi zmaleją.
@zza-kulis
ŚJ zrobili tak dobre filmy że po ich obejrzeniu prawie miałem ochotę złożyć wniosek do betel żeby myć u nich okna xD
@jolantanielsen982
Zrobili dramat z przekazem jak z horroru. Te filmy są tak infantylne że już nawet nie śmieszą. Gotowy przepis jak z depresji wpaść w schizofrenie. Teraz już nie ma rozkminek doktrynalnych.To już jest wdrażanie procedur ciała kierowniczego. Mnie nie zaskoczyło że kobieta ma nowotwór, teraz dopiero będzie wysyp. Ciało kierownicze zadbało żeby większość przyjęła produkt inżynierii genetycznej.
@ryszard3608
Mniej więcej początek dwóch trzecich tego nagrania wideo. Trzeba przyznać że cwani kolesie stosują przemyślaną, choć zarazem perfidną manipulację. Kiedy ten czarnoskóry Justin głosiciel otrzymał pewne materiały o organizacji do przeczytania albo do posłuchania, to on od razu z góry ocenił że to są śmieci. I to chodzi tym z ciemnogrodu krętaczy, żeby głosiciele nie przeglądali i nie czytali czegoś, co uderza w organizację, a jest zgodne z prawdą. Głosicielu - teraz napisałem do Ciebie.Jeżeli jesteś przekonany(-a), że w to co wierzysz jest w 100% prawdą, to dlaczego się boisz przeczytać dodatkowe materiały o waszej organizacji? Mam na myśli materiały, które nie pochodzą ze strony jw org.