Krótko o kontach, zagarnięcie kasy z konta to jak ci się włamią to całkiem możliwe, że ci zagarną. Reszty o działkach, Salach nie skomentuję.
Linków się już dosyć nawklejałem, ale na twoją prośbę zrobię to ponownie.
Wpisy różne:Tutaj post w którym zgłosiłem to półtorej roku temu:
https://sjwp.pl/index.php?topic=6686.msg225819#msg225819
Cytaty z postu poniżej:
Wpis ze starej stopki Batnasekte:.
Inny wpis:
Mało???
A jak tak się czepiasz, że Blue chce go wywalić na zbity pysk, to zobacz tu:
https://sjwp.pl/index.php?topic=6683.msg135949#msg135949
Blue chce zrobić to wirtualnie - z forum.
Więc mój wniosek jest taki, że cały ten wątek słupy ogłoszeniowe powinien być skasowany (a nie na cmentarz) a Roszada dobrze mu radzi, żeby przeniósł się ze swoją działalnością na FB i tam zbierał swoją publikę od zera.
Dziękuję Technologu za podane linki.
Twojego postu z półtora roku wstecz nie znałam.
Tak, ten link, który nazwałeś " Inny" jest wulgarny, za ostry, nie na miejscu, tak by można powiedzieć.
Czyńcie co uważacie.
Nie wszystko jest nieprawdą co tam "Bat na sektę" pisał.
Rozumiem, że chodzi o formę i zgadzam się, że są przegięcia.
Nie oczekuję też, że będziecie dociekać dlaczego tak jest, że pisze ten człowiek tak, a nie inaczej.
W zborach są alkoholicy, są/ były gwałcone dzieci, są/ byli ukrywani pedofile świadkowie Jehowy, handluje się SK - (czy teraz bronię " Bat na sektę" i jestem rasistą, ksenofobem, antysemitą, agresorem i fałszywcem, jak mnie określił Blue?)
I tak, atakuje Cię personalnie - to znaczy wszem i wobec ogłaszam swoją tezę, że jesteś tyle sam warty co batnasekte, broniąc jego i jemu podobnych. Dowodem niech będzie ten temat.
Technologu ja się nie czepiłam Blue, że chce wywalić " Bat na sektę" z Forum.
Ty nie lubisz, nie akceptujesz, nie chcesz czytać przekleństw, a ja nie chcę czytać:
zostać WYWALONY NA ZBITY PYSK.
Jak jeden po chamsku, za ostro, niegrzecznie pisze, to drugi też po chamsku, bezczelnie, pragnąć poniżyć, ale troszkę mniej wulgarnie .
Podwójne odważniki, czy co?
A jeszcze wyjaśnię Wam dlaczego nie akceptuję i nie toleruję "wywalania NA ZBITY PYSK".
To nie jest takie byle co, jakby ktoś mógł pomyśleć.
świadkowska rodzina wywaliła mnie na ZBITY PYSK, stosując najostrzejszy ostracyzm.
I wiecie co?
Żal mi ich, miałam okazję oglądać jak się z tym zle czują, a nawet do alkoholizmu mogło dojść u "stosowacza" ostracyzmu świadkowego, bo jak być ludzkim i nie mieć rozdwojenia jazni, kiedy wiesz, ze krzywdzisz, a robisz tak, bo masz tak robić, bo świadkowie Jehowy mają takie z-a-s-a-d-y.
Dobrze, nie uważam się tym czym mnie zohydził tu dziś Blue.
W dalszym ciągu życzę Pogody Ducha, Pokoju Ducha, Pokoju w Rodzinach, między nami i na Świecie.
Proszę Moderację/ Administrację o zamkniecie konta "abece".
Dobrej, spokojnej nocki.