Żadnych. Na początku filmu, bo już w 30 sek. jest informacja ze poprzednia konferencja została odwołana z powodu pseudo-koronowirusa
Rzeczywiście, dziękuję Ci Enterol, przeoczyłem tę ważną informację. Widać więc, że organizatorzy nie myślą o żadnych środkach ostrożności, ale przecież oni sami za nikogo nie odpowiadają. Każdy musi sam zadbać o swoje bezpieczeństwo. Mam nadzieje, że mniej ludzi przybędzie jak dotychczas i automatycznie samo się zadba o zdrowie i życie ludzkie. A może tak się stanie poprzez Boże działanie, lub dotkniecie Ducha Świętego, bowiem mówca twierdzi, że tego doświadcza. Chyba, że będą znowu prawne ograniczenia.
Ja jestem w kropce, bo nie czuję, żeby mnie ktokolwiek dotykał, a bardzo chciałem usłyszeć to, co chce powiedzieć Natan, bo mnie się zdaje, że to na wskutek mojej sugestii, aby na takich spotkaniach były poruszane problemy z sektami Natan postanowił wystosować ostrzeżenie o Kościołach, które zamieniły się w sektę. Mam nadzieję, że to będzie stała praktyka, że na takich spotkaniach będą ostrzeżenia, jak pracują sekty, ich metody werbunku, no i oczywiście będzie mówione i o tym, jakie metody wobec nas stosowała organizacja CK. Proszę sobie wyobrazić, że wiele osób po opuszczeniu tej organizacji przez długi czas w ogóle nie zdaje sobie sprawy czym jest ta organizacja, co im zrobiła i dlaczego należy jej unikać i ostrzegać przed nią innych. Często wstyd im i nie przyznają się do tego, że wstąpili do takiego samego 'kościoła".