Na wstępie Polecam ci zapoznać się dokładnie z Trylogią ale nie tą którą napisali kiedyś Polacy bo to historyczna opowieść ale z trylogii
Z której wiedza jest bardzo praktyczna szczególnie nawet na ten dzisiejszy czas pandemii
Chodzi o
MATRIX....3 części...
w sumie dla budzących się z niewoli umysł i nie tylko to moim zdaniem treści obowiązkowe
czyli w filmie który obdziera ze zludzen obecnie świat że jest prawdziwy realny i normalny..
A co do tego jak zacytować moją wypowiedź wcześniejszą.. to po pierwsze widziałem kilka filmów z tym człowiekiem jestem zaślepiony jak Pioneer specjalny nauką i jego argumenty są tak dziecinne że niektóre obnażają jego brak myślenia kompletne No ale działacze partyjni czy religijni tak mają.. prawda jest nasza bo jest mojsiejsza.
Odnoszę się do filmu który podałeś i tylko w tym fragmencie bo całego nie oglądałem bo nie zdołał bym ale mówię o fragmencie w którym trafiłem na to co ten człowiek mówi o ruchu tak zwanym antyszczepionkowym bo myślę że nawet mówiąc o tym ruchu niektórzy mylą z ludźmi rzeczywiście niepoważny mi którzy odmawiają leczenia a to chodzi o wolność człowieka do wyboru każdej metody leczenia a szczepienie na przykład dzieci przez substancje których nie są one zbadane bo na dzieciach nikt nie prowadzi badań jest zbrodnią przeciwko tym dzieciom i przeciwko prawom ich rodziców badań nad szczepionkami dla dzieci nie prowadzi się i to wie każde dziecko badania są prowadzone na innych grupach i nie są one miarodajne stąd
NOP... Jeśli w ogóle uczciwie tworzone są przez producenta po testowaniu na żywych dzieciach i ich rodzinach bo dopiero wtedy widać działanie szczepionki więc jest to niezgodne z prawami człowieka.
Jeśli cytujesz moją wypowiedź to nie wycinaj osoby która ma autystyczne dziecko i bardzo jest zorientowana na to jak system jest zmanipulowany jeśli chodzi o medycynę ta pani nazywa się..
DOROTA GUDANIEC... jeśli oczekujesz dowodów to Posłuchaj tego co ona ma do powiedzenia o szczepionkach i doświadczeniach na własnych dzieciach i nie zadawaj mi pytanie że mam udowadniać coś co nie jest w ogóle moją sprawą A forum nie jest od tego.
I radzę nie popadaj W kolejną skrajność odrzuci w religijne Zakopane przyjmujesz zabobony ludzi którzy na zlecenie korporacji wprowadzają preparaty chemiczne które są nazywane niektóre lekarz z wami ale mają wielkie skutki uboczne weź jakikolwiek lek i poczytaj o skutkach ubocznych to nie są cudowne preparaty delikatnie mówiąc często.
Myślę że ruch homeopatii który jest jakimś dziwnym ruchem ale chyba powstał na bazie osób którym ta prześwietna nauka i medycyna nie była w stanie pomóc A tak zwane babki zielarki kiedyś czy dziś są w stanie no i w ogóle to Ford nie jest to medycynie po prostu wspomniałem że w tym filmie człowiek nie traktuje poważnie ludzi którzy nie chcą być zmuszanie do szczepionek A chcę mieć wolne wybór w tej kwestii a przecież mamy tak zwaną chyba demokrację.
Poniżej Twój cytat w którym usunąłeś coś a ja dopisałem aby był on pełny
.......Witaj w ogóle jesteś na dobrej drodze do wybudzenia właściwie jesteś wybudzony ale musisz jeszcze doszlifować sytuacje życiowe i tego ci życzę jako były działacz organizacyjny.
(...)
"To mój cytat Przez ciebie przytoczony i brakuje tej osoby p. Dorota Gudaniec bo jest to osoba Publiczna i nie usuwaj Proszę tego imienia i nazwiska a każdy w internecie może sobie dużo sprawdzić o tym co tak naprawdę dzieje się w świecie medycznym".. tam znajdziesz Jeśli chcesz dowody na to że nie wszystko wiemy I jak to śpiewał Niemen Dziwny jest ten świat.
matka dzieci z autyzmem poszczepiennym działaczka antyszczepionkowa to jest przymusu antyszczepionkowego bo same szczepionki nie są złe bo film który podałaś niestety nie do końca jest prawdziwy więc jest to bardzo ważne A mam przykłady wśród nie jednej osoby z otoczenia znajomych którzy mają dzieci z NOP.... byłbym ostrożny w serwowaniu takich filmów który promuje szczepionki przymusowe i wyśmiewa ludzi myślących.
A tak w ogóle to Witaj jeszcze raz na forum i wśród ludu wyzwolonego z niewoli strażnicowej.
Na początku dziękuje za miłe słowa
Jednak odnosząc się do postu, jestem zmuszony zapytać w jakich dokładnie momentach podany prze zemnie film nie jest do końca prawdziwy? Chciałbym też zauważyć, że wyśmiewanie cudzych poglądów nie jest równoznaczne z wyśmiewaniem jakieś osoby. Poglądy Towarzystwa Strażnica są dla mnie śmieszne, ale daleko mi do wyśmiewania ofiar tych poglądów, nawet jeśli głęboko w nie wierzą.
Natomiast co do NOP. Czy masz jakieś dowody, że coś takiego istnieje? Czy jedynym dowodem jest to, że istnieją dzieci u których pierwsze objawy autyzmu objawiły się po podaniu szczepionek? ...koniec cytatu..
Ze swojej strony jako wybudzonyjuż prawie 10 lat.. zauważam kilka schematów zachowań osób które zaczęły myśleć ale jednym z tych które są niebezpieczne to odrzucenie wszelkich form religii i traktowanie ludzi religijnych jako jednak umysłowo mniej bogatych a traktowanie ewolucji i wszystkiego co mówią naukowcy jako wreszcie prawdy prawie objawionej bo przecież rzekomo udowodnionej to jest druga skrajność
A w tym dziwnym świecie jak w zyciu...prawda jest jak miecz obosieczny na kazdą ortodoksję...to jak dwa końce kija a prawda śpi spokojnie gdzieś na środku.
A jest dużo bardziej złożona i nieoczywista jakby niektórzy tego chcieli czego obecna sytuacja choćby na świecie jest dowodem.
Można być człowiekiem religijnym bez zebrań obecnie wszyscy wierzący uczestnicy w spotkaniach religijnych ludzie muszą się na to przestawić.
Można uwierzyć w to że podobno byliśmy na Księżycu teoretyzujemy o fizyce kwantowej o zjawiskach których nawet ciężko rozmawiać bo są dla wąskiego grona intelektualistów a zwykły wirus(tak nam niby oficjalnie mówią) powoduje że za chwilę gospodarka światowa.. a co za tym idzie zwykli ludzie... będzie miała taką recesję że kryzysy poprzednie to będą przy nich małe pryszcze.
Co więcej to wyśmiewana wieś staje się wybawieniem w takim momencie bo te przepiękne niby miasta to miejsce pełne budynków które w chwili obecnej pokazały czym są klatkami betonowymi w których można więzić ludzi na podstawie zwykłych rozporządzeń zarządzeń dekretów i oczywiście to dla naszego dobra żeby nie było.... to tak jak świat finansowy Drukujemy pieniądze które nie mają pokrycia i w sumie ci ludzie rządzą światem No ale tych tematów jest bardzo dużo...
I żeby było jasne nie popieram ciemnoty nie popieram ślepo nauki ja go świata który ma wg.
Niektorych coś co oznacza ze jest to prawda absolutna ...
o religiach to mamy to dużo tematu więc też staram się znaleźć ten środek bo tylko balans i równowaga w życiu pozwala funkcjonować Normalnie każda skrajność jest wcześniej czy później przyczyną odlotu umysłowego i nie tylko.
A wszystkim którzy nie wierzą w Spiski przypominam pakt ribbentrop-mołotow i opisana tutaj na forum przeze mnie mapa GoomBerga ... dokument dostępny nawet w tej chwili dla każdego w wersji cyfrowej w bibliotece kongresu USA do sprawdzenia przez każdego kto tylko chce szczególnie przez przesmiewcow...tzw. teorii spiskowych... świat to tylko Spiski finansowe religijne i nie tylko tych przekrętów które Jak się je obejmie umysłem jest tak wiele że faktycznie nie mam już bardzo dawno ale dobrze śpiewał że Dziwny jest ten świat dlatego uparcie wracam do filmu Matrix bez obejrzenia i zrozumienia go popada się z jednej skrajności w drugą
https://sjwp.pl/nowe-swiatla/zrodla-nowych-swiatel-natchnienia-od-boga-a-moze-biblioteka-kongresu-usa/Po zapoznaniu się z tymi tematami ktoś kto mówi że teorie spiskowe są dla głupich niech to napisze ale ... jednocześnie niech to udowodni na podstawie tych dwóch faktów że są to tylko teorię dla ludzi naiwnych.
Bo zauważyłem już nieraz że dla tak zwanych inteligentów słowo
.......... spisek .....oznacza Mniej więcej to samo co
............ dla świadka Jehowy ........odstępca !!!!!!
A przecież wszystko co mówi odstępca jest niemądre złe głupie bo pochodzi od szatana żeby żartobliwie zakończyć ten trochę przy długi post.