Spotkałam sj w sklepie i się zapytałam o te piwnice.... Myślałam że pęknie ze śmiechu. Dobra nieważne. Zapisał mi na kartce trzy jakieś fragmenty z "pś" . Poszukałam sobie w ich przekładzie i w innych. Wyszło takie coś. Czy to jest dobrze czy może coś źle poszukałam. Proszę o koment....
Będą też wielkie trzęsienia ziemi, a w jednym miejscu po drugim głód i epidemie. Ludzie będą oglądać straszne zjawiska.....
Ale pozostali ludzie — ci, których te plagi nie zabiły — nie okazali skruchy za dzieła swoich rąk. Nie przestali oddawać czci demonom ani bożkom ze złota, srebra, miedzi, kamienia i drewna, które nie widzą, nie słyszą ani nie chodzą. 21 Nie okazali też skruchy za swoje morderstwa, praktyki spirytystyczne, niemoralne kontakty seksualne oraz kradzieże
Kiedy tylko będą mówić: „Pokój i bezpieczeństwo!”, wtedy natychmiast spadnie na nich nagła zagłada — jak bóle porodowe na kobietę ciężarną. I na pewno nie umkną.
O co w tym dokładnie chodzi ? Tak w skrócie... Dzięki z góry za zwięzłą odpowiedź.