Życzę wszystkim miłej soboty
Zajrzę tu później
Zacytowałem fragment, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę.
Wyzwolona z pierwszym pełnym dniem 22 lutego? Kobiet o wiek się nie pyta (takie powiedzenie), więc trzeba używać sztuczek. A tutaj bez tych czary-mary już wszystko wiemy
Będę zadawał intymne pytania, bo innych nie umiem. A to znaczy, że możesz odpowiadać jak chcesz, lub w ogóle.
Mieszkasz sama. Nie było faceta, czy był ale coś poszło nie tak? Uprzedzam - to nie jest składanie propozycji matrymonialnej z mojej strony. Zwyczajne pytanie w dziedzinie samotności. Masz jakieś zaplecze towarzyskie z poza orga? Jakąś chociaż jedną koleżankę? Pytam dlatego, że możesz się zdziwić jak dużo rozumieją ludzie nie będący nigdy ŚJ. Może to być wsparcie.
Na plus jest Twoja siostra z mężem. Przynajmniej na razie.
Samotnym można się czuć pośród tłumów, i nie jest to tylko domena ŚJ. Gdybyś miała męża na przywileju, to drzwi od chałupy maiłabyś obrotowe. Wielokrotnie sprawdzona zasada niepisana.
Zaczynałaś przygodę z najprawdziwszą prawdą na fundamencie 'Wiedzy'?
Teksty w stylu: opuściłaś Jehowę, nie kochasz już Jehowy, jak nie wrócisz to Jehowa zniszczy Cię w harmagedonie, są tak oklepane, że nie należy się nimi przejmować.
Może dobrze, że jesteś osobą wierzącą w Boga. Jeśli Tobie to pomaga, to najważniejsze.
Nie znam się na pocieszaniu. Umiem wbijać gwoździe.
Z chęcią poczytam jeszcze cząstkę Twego życia.
Zapomniałem dodać. Miłego sobotniego wieczoru dla wszystkich. Tym co dziś mają urodziny składam życzenia x 4.