A na kogo zagłosujecie? Na elektryka, aktora, czy piosenkarza?
Nawet w wyborach nie macie wyboru.
Moysesku.... NA BIEDRONKE...ŁOJ BIEDRONKA MIlo być....
Panicku...
Moysesku...
No mundry jesteśta...znata co to pozorny wybór..hej....
Dodrze prawita..hej...
Wybory powiadata...
Naj sam pirw to dobre zobocta
...
A to ze niby co..do tyra kradły... a tera dajom....a zskund majom to co niby bez lichwy tylko potym dajom
Majom imuniteta cy jak to sie nazywo......po co ...np.. coby nachłoł sie a potym nie jak ty cy ja byc przsstepcom
On nadal mok kierowco być...po.co...
No dobra ludziska..to
To
To jo wom..po nasymu...gorlasku powim...
Z tymi wyborami to mota tak mni wincy....
Wchodzisz do sklepu monopolowego i wiesz że tam jest alkohol ale ten monopolowy to jakiś dziwny bo widzisz bardzo podobne od lat te same butelki a zmieniamy niektóre etykiety a wszystkie idą z jednej fabryki jeden producent a pani sprzedawczyni mówi Proszę pana w czym mogę służyć a ty mówisz Wie pani co tak mi się kojarzy że jak za komuny kiedyś był ocet i musztarda a w sklepie obuwniczym gumowe buty krótkie długie gumofilce pod kolanka pod kostki ale ten wybór był pozorny ...
Pani za ladą a aytartygm moralnie habicie mowi dalej..
panie ale przecież teraz mamy demokrację masz pan tyle flaszek Patrz pan Możesz pan wybrać żołądkową żytnią i inne Patrz mam pełne półki do wyboru a ja mówię do niej proszę pani ale w sklepie monopolowym to żebym mógł się napić to potrzebowałbym jakiegoś soku może wody bo niekoniecznie chce brać to co uderza do głowy a potem jak się człowiek przebudzi to ani zdrowy a nie szczęśliwy a i pieniędzy jakoś mniej.
Proszę pana ma pan wybór a ja na to ale to jest tylko wybór tak zwany pozorny czyli wygląda na wybór ale to jest Monopol sklep monopolowy Ja rozumiem...
Do milego juz nigdy nieajdzenia sie z .Panią od monopolu i alkoholu dla narodów...patrz....youtube i inni pijani na tzw. Szczytach władzy......eh.....prawda trudniejsza niż fikcja...Not a valid %s URL
MOYSESKU. CIESMY SIE CO MY TYŻ WIERZYMY W DEMOKRACJU.....
TY OCET A JA MUSTARDE....
ALE WYBOR MOMY...
HEJ SYĆKIE...
NADZIEJA MATKO I KOCHO SWE DZIECIACKI...
Ale wkolo jest wesoło......jak to śp.Kora śpiewała...
Moyses lepiej posłuchajmy tego
Będzie milej...
A wszystkim spietym wyborami polecam ten tekst ze zrozumieniem...
No i moze ten klasyk Grzegorza T.