Moi drodzy. Psychologiem skomczyłem. Moi drodzy. Sobie zrobiłem i se przegladałem. Moi drodzy. Właśnie? Zastanówmy się nad całą komstrukjom. Moi drodzy, tego świata końca nie widać.
Moi drodzy!
Kto dał doktorat doktórkowi? Co to jest? Czy są jacyś inteligentni ludzie?
Moi drodzy, czy jest tu jakiś konkret? Moi drodzy, ŚJ też chorują. Moi drodzy, nawet na uniwersytetach uczą, że ŚJ nie są sektą na chwilę obecną. Moi drodzy, katolicyzm i chrześcijaństwo było sektą na początku. Moi drodzy. Mam za to 5,0 na świadectwie.
Od ok 7 minuty widać już poziom emocjonalny. Czyli, moi drodzy, wiadomo z kim mamy do czynienia. Chłopak się zapala. Widać sponsoring na odległość, moi drodzy.
Jutro idę na zmianę płci. Nie wiem tylko jeszcze na jaką. Kogo mam przeprosić za tę zmianę, moi drodzy? Może to doktór mnie przeprosi za ponad 1000 lat okupacji. Moi drodzy, jak doktór sobie chce sprzedawać na innych filmikach latawca z lotnikiem, to niech idzie na odpust pod kościół. Znów permanentnie wmawiamy boskość Jezusa.
Dalej nie ma konkretu (moi drodzy). Czyli, czy ŚJ chorują na jakieś depresje bardziej niż rzymscy katolicy polskiego pochodzenia? Pomijam już definiowanie depresji, bo to było w innym dziale i utkwiło, moi drodzy.
A teraz najciekawsze. Czemu inne filmiki z tej stajni zostały wywalone, a ten nie, moi drodzy?
I dalej przez cały film nie został podany ani jeden dowód, który by pokazywał prawdę. Dlaczego? Doktór badań nie umie zrobić?
Jak ktoś był w g...., to podpowiem, ze przez uszy się wlewa. Nie sięga wyżej to g.... niż brwi. Ale jak ktoś trzepał za mocno głową to mu się g.... po mózgu rozlało.
I co, moi drodzy? Jak doktór naprawi swój błąd?
Hmmm. Będziecie mi kiedyś wszyscy podatek płacić, w ramach rekompensaty za oglądanie i czytanie tych bzdur.