Awario, wczoraj wysłałem do dwóch terrorystów ludzkich dusz zapytanie: "Jak się mają z ukrywaniem pedofilii i wyprowadzaniem pieniędzy dla amerykańskiej sekty w gotówce i w postaci sal królestwa, czyli też gotówce?",
Czy któremuś wypadł telefon, bo go poraził prąd🤣, nie wiem, a z drugiej strony, bimba mi to, jak im ja.
Dobrego dnia.
wyszedłem z pierdla i znów rozrabiam

;)chyba jestem recydywistą
dalej wychodzę z założenia że o WTSie jak o każdym przestępcy nie można mówić gładko!
to tak jak we więzieniu "pedofila " by tytułować "szanowny skazany więźniu"...chore
Każdy popełniając czyn zabroniony z góry powinien mieć świadomość kary jaka go będzie czekała w przyszłości
mało tego że oni takie czyny zatajają to jeszcze w całym postępowaniu biorą czynny udział robiąc
swoich wiernych w balona ale to już inny temat
za komuny miałem przywilej widzieć właśnie w pierdlu jak traktowani są pedofile ---godnie ich nazwy

nie jeden nie dokończył odbywania kary za swoje wyczyny na wolności,użyłem tutaj takiego stwierdzenia "bicie w ryj"
powiem wam że nie jeden z nich chyba wolał by co dzień taką właśnie karę za to co ich tam spotykało
zawsze miałem opory do głoszenia takim,bo wiedziałem że przede mną stoi psychopata potwór z własnego wyboru
chociażby ten ksiądz z tego filmu niemów nikomu"wątek kiedy chciał przeprosić ofiarę pocałunkiem w dłoń

nie wiem jak bym się zachował w takiej sytuacji ??

co miał bym powiedzieć niech pan zabierze usta bo pana spoliczkuje

organizacja stworzyła i dalej stoi na stanowisku obrony zwierzaków tego typu
i żaden wujek znający wersety na pamięć nie powie mi że to ..jest biblijne postępowanie
a niżeli wymyślony farmazon Cześka wariata dzięki któremu tysiące dzieci padają ofiarami
jednym słowem jest komisja trzeba działać
w pewnym zakresie też zmienia się ordynacja podatkowa własnie dotycząca przekazywania
kasy i działania organizacji ,może by tak ubiec czas i być na to przyszykowanym
wykazać w KAS czy to jest zgodne z prawem obowiązującym na terenie RP
miał bym duże wątpliwości które chciał bym wykazać ,mam takie prawo
odnośne tego telefonu to nadal jestem w stanie przekazać ten numer
ponieważ z racji obowiązków na razie nie jestem wstaine tak działać.
Odnośnie działania Estery i innych
każdy robi to co umie ,i to jest dobre ,WTS gra miną że to na nich nie robi wrażenia
ale to nie prawda każda taka akcja dla nich to wielki szok..taki cios w r...

potem sa wewnętrzne dysputy jak to odstępcy działają a są tacy też co
przez takie akcje zaczynają myśleć,miedzy innymi ja tak zaczynałem.
przepraszam
ludzi których mogłem urazić
swoimi słowami ale niekiedy trzeba to po imieniu nazwać