widzisz mroku to zależy od metabolizmu organizmu,kiedyś jeden brat przyznał się że jak się nachleje
to żona z domu cieka bo on to jak doberman wtedy się zachowuje,mówi że namiot stoi cały czas
może lot miał ten problem
z tym osądem naszego stwórcy to ja bym poczekał ,warto przedstawić czas przestrzeń 3D aby zobaczyć całokształt
sprawy ,kiedyś przysłuchiwałem się relacji z pogrzebu jak to wszyscy płakali kiedy umarł robert ,na pogrzebie
była cała rodzina wszyscy płakali najbardziej córka opowiadającego",ponieważ bardzo była z nim z żyta
zrobiło mi się przykro kiedy słyszałem opowieści jak ta mała strasznie płakała ,
potem usłyszałem jak opowiadający" powiedział że dwa lata po pogrzebie poszedł
odkopał roberta i zrobił z niego popielniczkę ,bo okazało się że robert to żółw
zaznaczenie dodałem
Rozchachałeś mnie na całego z tym dobermanem a jeszcze bardziej namiotem
Przypomniała mi się sytuacja z pracy, jak to młodzian 27 lat zażył sobie viagrę, tak dla hecy, jak mówił, sikał stojąc na rękach
, to w kontekście namiotu.
" Od dwóch tygodni ma erekcję. Mężczyźnie grozi... amputacja penisa
Bartosz Świderski
11 sierpnia 2019, 21:28
[220] [3]
DZIEJE SIĘ
1 minuta czytania
Danny Polaris trafił do szpitala przez... nieustanną erekcję. Grozi mu amputacja członka.
Danny Polaris trafił do szpitala przez... nieustanną erekcję. Grozi mu amputacja członka. • Fot. Instagram.com / @dannypolaris
Do szpitala można trafić z różnych powodów, ale ten mężczyzna miał wyjątkowego pecha. Zgłosił się do lekarza przez... niekończącą się erekcję. Sytuacja jest poważna, ponieważ pacjentowi grozi amputacja penisa.
Danny Polaris pochodzi ze Swansea w Wielkiej Brytanii. Jak podaje "The Sun", mężczyzna niedawno umówił się na spotkanie z dziewczyną w Berlinie. Przed randką postanowił zażyć viagrę.
To był początek jego kłopotów. Kiedy razem z poznaną pielęgniarką wrócił do domu, zgodził się, by kobieta podała mu środek na wzmocnienie erekcji. Można powiedzieć, że zadziałał aż za dobrze, bo następnego dnia Polaris obudził się i zauważył, że... dalej ma erekcję. Taki stan utrzymywał się jeszcze przez dwa dni, aż w końcu mężczyzna udał się do lekarza.
Okazało się, że Brytyjczyk cierpi na priapizm. To po prostu długotrwała, bolesna erekcja. Nieleczona może spowodować trwałe uszkodzenie prącia. Kiedy mężczyzna trafił do szpitala, specjaliści od razu zaczęli działać.
Według "The Sun" próbowali wbić igłę w bok jego penisa, żeby usunąć nadmiar krwi. Przeprowadzili jeszcze inny zabieg, ale bez oczekiwanych efektów. – To była jedna z najgorszych decyzji w moim życiu – nie ukrywa poszkodowany.
Polaris nadal jest poddawany leczeniu. Na Instagramie chwali się zdjęciami, ale sytuacja jest poważna."
Źródło:https://natemat.pl/281399,od-2-tygodni-ma-erekcje-grozi-mu-amputacja-penisa-zdjecia
Co do Stwórcy, jest masa dowodów, potwierdzających fakt, że żaden Jehowa czy Jahwe nie był stwórcą świata, to krwawy bożek, wymagający krwi i co mamy?
Naraz w Pismach Greckich, ten krwiopijca przemienia się w Boga miłości, coś nie gra.
Dlaczego w latach 70-tych ubiegłego stulecia wyeliminowane ze szkolnictwa logikę, był taki przedmiot.
Społeczeństwo ma być sługami panów, ma być nie potrafiącym łączyć fakty, jeżeli wyssiesz z mlekiem matki logikę to ją masz inaczej jesteś jednotorowcem, lub osobą myślącą tunelowo, o panoramie nie ma co pisać.
Masoni Iluminati stosują używają formy Jehowa.
"Kandydatów do Zakonu (Iluminatów) werbowano wyłącznie spośród masonów.Paradoksem było ich naiwne przekonanie o działaniu Zakonu dla dobra ludzkości. Nieliczni, upatrzeni dla wyższych stopni iluminackiego wtajemniczenia, byli wprowadzani stopniowo w prawdziwe cele Iluminatów. Awansującym na wyższe stopnie ujawniono wtedy prawdziwe zamiary wobec chrześcijaństwa. Wtajemniczany stawał się najpierw deistą, następnie ateistą, wreszcie - satanistą." Zarówno Iluminaci jak i Masoni stosują formę Jehowa.
Co wspólnego ma jasność z ciemnością?Źródło: "BESTIE KOŃCA CZASU", Henryk Pająk strona 13
Pozdrawiam