......... Dlatego POWINNY być słane listy, bezsprzecznie, do odpowiednich organów POLSKI.
Tak sobie czytam Sebastianie Twe ostanie wpisy i prucz drwienia i torpedowania jakichś pomysłów (SŁANIE LISTÓW DO ODPOWIEDNICH, CO NALEŻY PODKREŚLIĆ, WŁADZ) jakoś nic nie wynika.
Piszesz: "jakiś konkret", a czego niby oczekujesz, my nie ogr, że będziemy podawać Ci instrukcje?
Potrzebujesz pomocy, Zgłoś się do CENTRUM EDUKACJI, podobno coś, PODOBNO, robią, choć jakoś dziwnie zacichli.
W grupie siła, ale nie będę czekał na grupę, bo mam swoje rachunki z gangsterami z Warwick do uregulowania.
Gdzie tylko jest to możliwe udostępniam ulotki, obnażam obłudę i fałsz sekty, nie usprawiedliwiam tych którzy tam tkwią, jacy to oni nieszczęśliwi, dziś wszystko mogą sprawdzić, ale aby sprawdzili, POTRZEBA INFORMACJI, która bezdyskusyjnie ma iść do społeczeństwa i odpowiednich organów Państwa Polskiego.
Piszesz: "szeryf Ziobro", to nie szeryf, nie kpij, to Minister z ogromną władzą.
Jakieś wycieczki w kierónku Działu Prawnego sekty, a co mnie ci ludzie obchodzą, mnie osobiście nic, mają swoją robotę, za którą suto im płacą i tyle.
Jakiś konkret?
Odpowiadam, Obecna strażnica z tematem pedofilii, TO JEDNO, list instruktażowe TYLKO DO DARSZYCH, w temacie pedofilii TO DRUGIE.
ZROBIĆ kontrast z podkreśleniem faktycznego podejścia przez GURU SEKTY, do przestępstwa pedofilii, jakie są zadania starszych i gotowe.
Opisać jak to ukrywali przestępstwo, dowodów dużo i to nie tylko Australia, Anglia, Kanada, Holandia, Polska, tego jest znacznie więcej, ale należy się ruszyć.
Nie zaś siedzieć przed komputerem i myśleć, co tu komu przyłożyć.
Nie piszę o tych, którzy w tym celu, tu przybyli, by siać fermęt.
Ale to należy zrobić, nie medrkować, teoretyzując kpić z czyichś pomysłów: "że padają pomysły, ale ktoś by chciał to zrobić czyimiś rękoma".
W temacie ulotek też wiele szumu i co?
ILE TYSIĘCY z NICH, leży w domach teoretyków, trochę zaangażowania, inwencji, najprościej napisać " co napiszesz, że nie lubisz
okey, ale co napiszesz w takim liście?
że "nie lubisz" jw.org?
że "nie podoba Ci się" że oni posiadają "dział prawny"?
coś innego?
jakiś konkret?
Gratuluję postawy, tak to forum jest od wygłaszania szumnych haseł dla przykładu: nie lubię orga, nie podoba mi się dział prawny.
Jeszcze dwa lata temu nie myślałem o roznoszenie ulotek na temat tej sekty, dziś mam ich kilka tysięcy udostępnionych spo) eczeństwu, wszystko w jednym celu, BY URUCHOMIĆ REAKCJĘ ŁAŃCUCHOWĄ, kropla drąży skałę.
Choć oficjalnie jestem członkiem sekty.
TO tyle w temacie "ryżu"