Banda ..........., to jak w SHREKU, nie pamiętam w której to części: " teraz klaszczemy" , "teraz siadamy", teraz "śmiejemy się", dobrze że nas przybywa.
Ohydna korporacja się kończy, jedno zadanie od którego nie mamy urlopu, to rozsiewać informacje o sekcie, wszędzie gdzie tylko się da.
Tu na forum o.k. jednakże nie ma to takiej mocy sprawczej jak kontakt twarzą w twarz, w Czwartek jestem w sklepie motoryzacyjnym, przy okazji rozmowy o uczciwości usługodawców, zagadnąłem o uczciwości wyznań, kierując uwagę na sektę świadków jehowy, zapytałem wprost, czy ma z nimi kontakt, odpowiedziała że tak, chodzą do jej rodziny i przynoszą jak ona określiła "swoje gazetki", zapytałem więc, czy wie o pedofilii skrywanej przez świadków jehowy pedofilii, WYRAZIŁA SWE OGROMNE ZDZIWIENIE, a o inwestycjach, różnych inwestycjach włącznie z Bankami Krwi, zakłady zbrojeniowe, zakłady tytoniowe, jeszcze bardziej zdziwiona, więc dałem jej pięć ulotek o ochronie rodziny, z zaznaczeniem że wszystko jest do sprawdzenia i niech poda swym bliskim te cztery które nadbywą.
Jeżeli przyjdą do niej kolejny raz świadkowie, niech zrobi co stosowne, niech po sprawdzeniu, wypyta o sensacje z pedofilią na czele.
Inna sytuacja, jestem w AUCHAN, kobieta z córką przeglądają na dziale książek, "Zbiór opowieści Biblijnych", zagadnąłem czy interesuje ich ta tematyka, pani grzecznie, dzieciom należy kształtować osobowość w oparciu o autorytety, Biblia takim jest, poszedłem więc dalej, czy zachodzą do niej świadkowie jehowy, odpowiedziała że tak, ale nie żeby systematycznie, jak powiedziała: "jej osobiście nie podoba się to ich ciągłe nachodzenie".
Pokazałem jej ulotkę o rodzinie, powiedziałem co tak naprawdę kryje się za tymi uśmiechami nierzadko sztucznymi, między innymi pedofilia, aż ją cofnęło, jak to pedofilia.
Tu jest wiele informacji, wszystko do sprawdzenia.
Powiedziała że chętnie przyjmie i się zapozna z treścią, jeżeli mogę to prosi o kilka sztuk dla swych serdecznych znajomych.
Inna sytuacja, tu akurat szedłem do pastora Kościoła Ewangelickiego, nie było szefa, ale była kucharka, gosposia, jak zwał tak zwał, po kilku minutach rozmowy, i wskazaniu że Kościół Katolicki chociaż przeprosił, a u świadków jehowy, problemu nie ma, i kaznodzieje telewizyjni w telewizji internetowej Brud casting kłamią, że to wymysł odstępców, dopiero Komisja Królewska Australii pokazała jaki jest faktyczny stan rzeczy.
Również zostawiłem pięć sztuk.
Chodzi o WYWOŁANIE REAKCJI ŁAŃCUCHOWEJ, to społeczeństwo będzie najlepszym sędzią w tej sprawie.
Jednak żeby się tak stało, niezbędna jest wiedza o oszukańczych praktykach tej sekty i PRAWDZIWYM CELU, czyli wyciąganie pieniędzy, i wspieranie masonerii w obaleniu Kościoła Katolickiego jak i Protestanckiego.
Nemo: Edycja