(mtg): może jestem staroświecki i patrzę na niewiastę jak powyżej pisałem, lecz uważam każda kobieta potrzebuje mocnego wsparcia ramienia męskiego, natomiast wspólny ''garnuszek'' również jest istotny.
Wszystko zależy od wspólnych dążeń i stabilności pomiędzy dwojgiem osób.
Można obecnie zauważyć a nawet stwierdzić jest pewien trend pośród słabej płci, które mocno akceptują swoje nastawienie w społeczeństwie, uważając rolę mężczyzny za zbyteczną. Myślę że, taki wizerunek kobiety jest związany z potocznym wychowaniem i zaszczepianiu nowych wartości, które przedtem były tabu dla kobiety.
Jednak jakby nie patrzyć większość niewiast mimo wszystko jest czy stara się ulegać brzydkiej płci- to szeroki temat, który analizujemy i wszystko zależy od ''punktu siedzenia'' w dyskusji.
Jenak spłycając temat, że kobieta jest taka czy owaka to problem w działaniu niemocy męskiej, który nie potrafi powiem delikatnie wychować swojej partnerki czy na odwrót partnera lub inaczej powiedzieć brak porozumienia w danym zagadnieniu
Wiadomo jest, że kobieta jest emocjonalna, taka jej struktura, natomiast mężczyzna spostrzega i kieruje się innymi wartościami i kryteriami.
Pieniądz, władza ... itp. sprawia dla kobiety ogromny potencjał niezależności w niektórych wypadkach to istny niewypał.