Witaj- SNOWIDcytat: ' Trzy zasady życiowe:1. ucz się na błędach 2. Nie przejmuj się co mówią inni 3. Bądź szczęśliwym człowiekiem.
Snowid mogę powiedzieć tak, życie jest cudownym darem otrzymanym przez naturę lub Boga.
Żyć i przechodzić jego kolejne etapy nie jest łatwo, czasami stajemy przed tzw. ścianą bez wyjścia, ale, ale wszystko zależy jak patrzymy i jakie mamy wyznaczone przez siebie cele.
Przychodzą chwile zwątpienia, wypalenia czy pustki, lecz wiedź – nikt nam nie pomoże: dlaczego, bo ludzie choć borykają się z problemami, nie są wstanie dogłębnie zrozumieć innych, oczywiście zdają sobie sprawę z podobnego problemu innych bo poniekąd sami owe przechodzili.
Powinieneś przede wszystkim sam uwierzyć w siebie i dążyć do celu który sobie wyznaczysz.
Zauważ jeżeli płyną byś sam przez ocean a nadchodzący sztorm jest nie nieunikniony, aby przeżyć taką nawałnice żeglarz musi polegać tylko na sobie zmierzając się z naturą, niekiedy jest dramatyczny finał a w wielu przypadkach jest wygranie z żywiołem i dopłyniecie do portu.
Wokół ciebie jest taki właśnie sztorm nadajesz SOS maydey (pisząc subtelnie na wątku), masz masz, siłę do zmierzenia się z zaistniałym problemie, trochę wiary w siebie, samozaparcia a zauważysz odmienne nastawienie.
Niektórzy z moich znajomych byli wyczerpani emocjonalnie jednak pozytywne myślenie, wyznaczony cel, jaki sobie wyznaczyli pomógł im oderwać się od potwornego przygnebiajacego stanu (pewnej depresji).
Jesteś młodym człowiekiem, pewne bariery przeskoczyłeś jak wspominasz, też nie było Tobie łatwo ale sam widzisz na obecną chwilę pokonałeś pewne bariery i sam egzystujesz masz pracę dzielisz pokój z innymi kolegami.
Myślę, że stanowczym krokiem wchodząc w towarzyskie życie znajdziesz odpowiednie osoby, Tobie sprzyjające.
Nie zadręczaj siebie regułami sekty
(Ww), które gdzieś drzemią w podświadomości
odrzuć je z całą stanowczością bo one tylko mają za zadanie nie dowartościować człowieka przy przeć do muru i w mówić, że człowiek jest nic nie warty.
Myślę, że wzbudzisz w sobie siłę walki o lepsze jutro i pozycję- tego Tobie życzę- głowa do góry i do czynu Snowid