zaznaczenie dodałem
Jeszcze raz napiszę, to co oficjalnie podaje STRAŻNICA to jedno, co w listach instruktażowych to, odrębny temat i nie mam zamiaru zamiaru przepychać się o słowa. To listy TAJNE, ktoś napisze że spisek. heh
GRATULUJĘ POCZUCIA HUMORU W TAK ISTOTNYM TEMACIE, ilu szpiegów z "przyjaciół" tu jest?
zaznaczenie dodałem, dziś rano
Gandalfie,
, tu gra nie toczy się, co oficjalnie OSZUŚCI z Warwick podają dla zamydlenia oczu, lecz o FAKTY, KTÓRE MY ZNAMY.
Strażnica "podaje" że oni się troszczą, choć nie do końca, o dzieci ze zboru, bo w którymś z instruktarzy czytamy że to rodzic odpowiada za bezpieczeństwo dziecka, CIEKAWE, na żebraniu też, w trakcie głoszenia też, w trakcie studium też, więcej przykładów, myślę że nie trzeba.
Natomiast co PODKREŚLAM Z CAŁĄ MOCĄ, LISTY TAJNE, DO GRON STARSZYCH,
tylko do Gron Starszych zmieniają kierunki o 180 stopni.
Zdziwienie komisarza przesłuchującego mnie w tym temacie, to potwierdza i tyle i AŻ TYLE, że pierwsze co mają uczynić starsi, to NIE POWIADOMIĆ ORGANA ŚCIGANIA, O ZŁO CZYNIĄCYCH, lecz dzwonić do szefów z NADARZYNA.
Skoro prawo Państwa POLSKIEGO, nie wymusza na starszyźnie, RÓŻNYCH SEKT, takich działań co sugerowane jest w niektórych wpisach, to należy to zmienić i wystąpić z inicjatywą aby to zmienić. Jest może ciche przyzwolenie na pewne zachowania, by mieć co robić, przecież z alkoholizmem i narkotykami też walczą, efekty? Widzimy je wszyscy, reklamy piwska się prześcigają w swej barwności, a meliny (stacje benzynowe) z ALKOHOLEM SĄ OTWARTE CAŁĄ DOBĘ. Jakie larum podnieśli, że alkohol ma zniknąć z półek stacji benzynowych, ileż to z nich miało upaść, zaraz zaraz, to w końcu stacja benzynowa, czy alkoholowa, żałość ogarnia na bezsilność państwa wobec gangów alkoholowych.
Obecnie jestem poza granicami kraju, więc w nadchodzącym tygodniu tego nie uczynię, natomiast żadne kpiące wpisy mnie nie zniechęcą by wystąpić z oficjalny pismem o zmianę tych postanowień i działać, nie zaś rozpisywać się czy to lub tamto nie wypada lub jest nie stosowne. Oczywistym jest FAKT, że takie pismo z wielością podpisów nabrało by mocy
.
Po prostu napiszę pismo ze stosownym wnioskiem popartym dowodami, to jest, kserami strażnic i ich, to jest Towarzystwa Strażnica, ukazanym dla zamydlenia oczu, podejściem do zagadnienia pedofilii w zborze świadków jehowy w Polsce
dla kontrastu tym co podają w TAJNYCH LISTACH, by może ten czy ów zrozumiał w co grają "BIEL BIELSZA OD BIELI" , w co grają KRYSZTAŁOWO CZYŚCI?
My wiemy i myślę, wielu z nas rozumie, nie piszę o mądrości i wiedzy, dla wyjaśnienia niektórym
.
Pismo "pójdzie" do Ministra Sprawiedliwości i Premiera Rządu, tyle mam do napisania w tym wątku.
Prosiłem o wstawienie przytaczanego listu z dnia 01-09-2017 roku, w temacie ochrony dzieci przed pedofilami zboczonymi, w ten temat, jakoś nikomu nie zależy na tym by ów list tu był.
Przecież czytają ten wątek także obecni, zafascynowani "PRAWDĄ:, nic nie wiedzący św. j.
Dlaczego tego listu nie ma TU w tym temacie? mogę się tylko domyślać, co jest istotne dla mnie, tą sztukę też opanuję
List wyślę za tydzień.
Pozdrawiam
Gandalfie, wysyłając mój wpis, Twój w między czasie zaistniał, dzięki za sprostowanie, przyjmuję to do wiadomości i jest o.k.
Faktycznie czegoś nie zrozumiałem, jeszcze raz dziękuję. Szarpie mną, gdy podejmuje się choćby cień zrozumienia dla działań OSZUSTÓW Z WARWICK.