Mechanizm wypierania, tak u nich nic takiego się nie dzieje, to wymysł odstępców, szczególnie gdy się weźmie pod uwagę instrukcje, jak postępować w przypadku stwierdzenia aktu pedofilii w zborze, pierwsze kroki nie mają być skierowane do odpowiednich służ, lecz do specjalistów z Nadarzyna, używajmy tych określeń, nie każdy kto śledzi co tu na tym forum piszemy, łapie w czym się poruszamy, pisząc B.O.
LIST DATOWANY NA 01-09-2017 ROKU
DO WSZYSTKICH GRON STARSZYCH
dotyczy: Chronienia małoletnich przed wykorzystywaniem. (ciekawe dlaczego nie napisali JAKIM WYKORZYSTYWANIEM)
punkt 6 "
Aby mieć pewność, że starsi trzymają się przepisów dotyczących zgłaszania władzom, przypadków wykorzystywania dzieci, gdy tylko starsi dowiedzą się, że ktoś jest oskarżony o wykorzystywanie dziecka, dwaj z nich powinni
niezwłocznie zadzwonić do Działu Prawnego Biura Oddziału i poprosić o poradę prawną. Zadzwonić należy nawet wówczas gdy ofiara jak i sprawca są małoletni.............." zaznaczenie dodałem
Gdy byłem zeznawać na policji, w sprawie jednego z moich wpisów dotyczącego pedofilii, przesłuchujący mnie wyraził zdziwienie, że pierwsze kroki w tego rodzaju sytuacjach, mają być skierowane do Centrali na Polskę w Nadarzynie, nie do odpowiednich służb, z merytorycznym przygotowaniem.
Przecież starsi, to stado baranów, bez urazy Baronie
, za których należy myśleć, oni nie rozgraniczają wykorzystania seksualnego dziecka.
Jak cwanie zaczęli ów punkt 6 "Aby mieć pewność, że starsi trzymają się...."
Faktycznie oni starszych mają za debili, a w świetle władz wyglądają na takich zatroskanych, a prawda jest taka, jak sprawa jest głośna i czy można to schować pod dywan (jak to miało miejsce choćby w Australii, my wiemy że sprawa jest rozwojowa) , ale to nie ten czas.
W dobie internetu, pokrętne żmije z Nadarzyna nic się nie ukryje, a przyjdzie czas że i za was się wezmą stosowne służby za współudział w ohydnym przestępstwie, za próby mataczenia w sprawie, jak to ma miejsce obecnie w Holandii.
O wymiataniu pieniędzy, Polskich pieniędzy, do Korpo w Warwick nie piszę.
Pozdawiam
Dlaczego ten list jest
tylko do starszych, nie do całego zboru, do odczytania i powiadomienia o sytuacji,
TAJNE INSTRUKCJE? CIĄG DALSZY