Powtórzę, zeznając na policji w sprawie jednego z mich wpisów, dotyczącego pedofilii, przesłuchujący mnie Inspektor,
wyraził swe zdziwienie, że mają tajne instrukcje w postaci EKSTRA LISTÓW do gron starszych, nawet nie do sług pomocniczych,(by czasem któryś się nie obudził, ma mieć odpowiedni stopień wtajemniczenia) list datowany na 01-09-2017 rok w punkcie szóstym konkretnie określa, że po stwierdzeniu zaistnienia sytuacji pedofilii, PIERWSZE KROKI W POSTACI TELEFONU, MAJĄ BYĆ WYKONANE DO NADARZYNA, w tym zagadnieniu nie ma dyskusji,
NIE DO STOSOWNYCH WŁADZ, CO Z PEŁNĄ MOCĄ, należy podkreślić.
Jeżeli ktoś potrafi, to proszę o wstawienie tego listu, w tym wątku, ja jeszcze nie potrafię.
To co spreparowali
w przytoczonej strażnicy, to tylko
zasłona dymna dla mas i mediów, kupią przecież, bo przecież dostępu do TAJNYCH INSTRUKCJI nie mają, NASZA W TYM ROLA, by było inaczej.
To samo dotyczy, wyprowadzania majątku do Stanów, a konkretnie do sekto-korporacji z Warwick, trzeba chłodnej analizy ICH MATERIAŁÓW, W POSTACI STRAŻNIC I STATUTU, by dojść do tego w czym naprawdę rzecz, na końcu tej historii stoi KASA, a działalność nauczania, to również zasłona dymna, kto w zmąconej wodzie ujrzy rybę?
Pokrętne oślizłe żmije z Warwick, z
brudną telewizją na czele, do manipulacji niczego nie świadomych ludzi, ileż to artykułów podawali o oszustach w postaci kaznodziejów telewizyjnych
Tylko że tu kategoria czynu jest wagowo różna, oj różna, TU MAMY DO CZYNIENIA Z EWIDENTNYM WSPÓŁUDZIAŁEM W PRZESTĘPSTWIE!
Jak ważna jest nasza czujność
Pozdrawiam
Jest już ta Strażnica do pobrania po polsku w formacie PDF: https://download-a.akamaihd.net/files/media_periodical/bc/w_P_201905.pdf
Omawiany artykuł zaczyna na stronie 8.
Do Moysesa
Podobno napisz gdzie, może będzie jakiś konkret.
Ta...? Coś jesteś zorientowana? Chcesz maltretowanie wiedzy w Internecie? Czy czekamy na znajomość tematu?
Nadarzyniak, co Ty przejściówkę wklejasz?!?!
zaznaczenie pozwoliłem sobie dodać.
Myślę że
bagatelizowanie tematu, rozwadnianie go, jest co najmniej nie na miejscu,
co nam da "konkret, gdzie na Dolnym Śląsku jest więzienie z jakimś pedofilem" i po cóż ta wiedza?
Obrzydłe PEDOFILE, mają być ścigani i
ci którzy mataczą w tej sprawie również, żadnej ulgi.
Wybacz Mistrzu JODA, ale tak to odebrałem, teraz na kolana i popiół na głowę, że o worze pokutnym nie wspomnę.
Dobrego dnia