1) Pisałem od początku, że nie jestem zainteresowany dyskusjami z ludźmi, którzy szukają tylko i wyłącznie swoich sprzymierzeńców i właśnie w takim celu piszą do siebie wzajemnie. Nazwałem tu grupą moralnego wsparcia, bo taki cel ma to forum.
Czytasz czasami co piszesz, albo przed zatwierdzeniem postu zastanawiasz się chwilę czy przypadkiem nie piszesz bzdur?
Jeżeli nie jesteś zainteresowany dyskusją z nami, bo tworzymy grupy moralnego wsparcia i jak sam napisałeś taki cel ma to forum, to po kiego grzyba tu przyszedłeś? Do głowy by mi nie przyszło logować się na forum gdzie są osoby o skrajnie innych poglądach niż moje.
Zrozum że to nie to forum i nie ta publika.
Dlaczego każdy, kto myśli inaczej, jest tu ostro tępiony, bo tu mają głos tylko ci, którzy znają tą jedynie słuszną prawdę?
A coś Ty myślał? Że ktoś tu będzie wychwalał tą destrukcyjną sektę? Zrozum że wiele ludzi z tego forum ma alergię na sam dźwięk słowa WTS.
A Ty znasz jedynie słuszną prawdę? Jakim prawem śmiesz nas potępiać? Takim, że piszemy najczęściej wszystko na podstawie własnych przeżyć, a Tobie nie zgadza się to z Twoim wyimaginowanym obrazem tej destrukcyjnej, odczłowieczającej religii?
Mam pomysł. Napisz jeden, chociaż tylko jeden powód, ale rozsądny, dla którego ktokolwiek z nas miał wrócić do tej działającej na zasadach sekty korporacji. Bo na razie Twoje pisanie w tym wątku przypomina niewyraźny bełkot starszego na KS, kiedy jest zaginany wciąż przez sądzonego i nie może znaleźć haka żeby go udupić, bo zwyczajnie sądzony ma o wiele większą wiedzę niż samozwańczy sędzia któremu we łbie się poprzewalało bo funkcję dostał.