Zgadza się. Co nie zmienia faktu, że nic nie zrobiliście, a mnie zmoderowaliście praktycznie od razu. I z ostrzeżeniem.
A może ja mam wrzucić na forum obraźliwego maila, którego otrzymałem na skrzynkę od moderatora Nemo, który jednoznacznie pokazuje, jakie były jego intencje? Czyli że taka, a nie inna reakcja moderacji nie wynikała z regulaminu, tylko z POGLĄDÓW?
Wrzucaj. Bo jeżeli tego nie zrobisz, to ja wrzucę. Niech forumowicze osądzą w którym słowie moja wiadomość była obraźliwa.
Sam go wrzuć. Ja nie upubliczniam prywatnej korespondencji. Twoje zasady ci na to pozwalają, więc proszę - nie krępuj się.
Proszę. Właśnie dowiedziałem się, że czerwony wpis z ostrzeżeniem(w którym postawiono mi fałszywe zarzuty) nie jest moderacją.
Proszę. Zbanujcie mnie. Jeżeli na forum są równi i równiejsi , jednym wolno to, czego drugim nie wolno, a kryterium są poglady, a nie wybiórczo stosowany regulamin, to wyrzućcie mnie. ORG bis...
Proszę. Zbanujcie mnie.
Czyli rozumiem, że moderatorzy nie są zobowiązani do obiektywnego stosowania regulaminu
To chyba za mało w kość Ci dali w ORG. Łoj jak ja nie lubię sprinterów. My potrzebujemy tu długodystansowców, a nie takich co dziś przychodzą, a jutro odchodzą, albo tego samego dnia. Piszą, że obserwowali forum od kilku lat, a później okazuje się, że go wcale nie znali.
HahaTak. Jak ja sie zalogowalam na starymi forum, to mi Roszado napisales ze zobaczymy jak napisze 1000 postow. Chyba we mnie nie wierzyles 😂😂😂 I Chyba tez cos o dlugodystancowcach bylo 😅
Tu masz też na razie 715, a więcej lubików, ponad 1100.Więcej lubią Cię niż piszesz.