Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: Powitanie  (Przeczytany 21585 razy)

Offline Opatowianin

Odp: Powitanie
« Odpowiedź #75 dnia: 17 Marzec, 2018, 09:09 »
Trzeba przyznać, że WTS zawsze umiało rozbawić jak nikt inny. "WYKŁADY PISMA ŚWIĘTEGO" (pośród różnych maszynek, centryfug i drutów) dowodem wielkiego postępu cywilizacyjnego! Czegoś podobnego nawet Różewicz w "Kartotece" nie wymyślił!

Offline Sebastian

« Odpowiedź #76 dnia: 17 Marzec, 2018, 09:18 »
mnie najbardziej przekonuje nowoczesność drutu kolczastego ;)

Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)

Offline Roszada

« Odpowiedź #77 dnia: 17 Marzec, 2018, 10:51 »
AndrzejuK, nawet nie wiesz jaki Ciebie "zaszczyt kopnął" ;)

Roszada od wielu lat komentuje proroctwa CK, ale (jak do tej pory) stanowczo odmawiał zajmowania sie innymi prorokami i nazywał tychże innych proroków "prywaciarzami".

Jesteś pierwszym prorokiem, którego Roszada "upaństwowił" ;) tzn. nie nazwał "prywaciarzem" ;)

Informuję Cię, że żadnego człowieka na ziemi (oprócz członków CK oczywiście) taki przywilej nie spotkał, z wyjątkiem Ciebie, AndrzejuK ;)
Doszedłem do wniosku, że wszyscy będą mieli niezły ubaw. ;)
No bo kogo dziś interesują proroctwa Sybilli, królowej Saby czy C.T.Russella.
Ale takie nowoczesne z XXI wieku każdy chętnie poczyta. :)

Offline Sebastian

« Odpowiedź #78 dnia: 17 Marzec, 2018, 10:56 »
zgadzam się z przedmówcą, ktoś musi zastąpić Zdzicha z Inowrocławia (tego od piwa w kranie) odkąd umarł bardzo brakuje mi jego proroctw...
Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)

Offline AndrzejK

« Odpowiedź #79 dnia: 17 Marzec, 2018, 11:42 »
Ha ha uśmiałem sie :) nie jestem żadnym prorokiem. To ze przeczytalem i zrozumialem to zadne prorokowanie. A zeby byla jasnosc, początkowo sądziłem ze CK to takie leśne dziadki z bardzo dużą bezwadnoscia intelektualna ale teraz mam pewność,  że to oszusci i manipulanci. Nie bedzie żadnego nowego światła,  spodziewajcie sie raczej manipulacji i kłamstw.  To agenci NWO. I jak na ironię przekład bibli nazwali przekladem nowego świata. Mam o nich jak najgorsze zdanie. Dużo moge o tym wszystkim pisać ale boje sie ze nie kazdy jest w stanie to unieść. Czy wiecie ze Worwick to rodzaj obozu koncentracyjnego? To jeden z obozow FEMA jego umiejscowienie nie jest przypadkowe, ucieczka z tego miejsca nie bedzie możliwa.  Pamietacie na filmiku jak sprawdzano balonikami oddzialywanie na otoczenie? To test tego co mozna zobaczyć z zewnatrz. Budynek nr 1 to krematorium jest po za obozem.  Oczywiscie macie informacje ze to warsztaty samochodowe. Czy ktoś jeszcze naprawia samochody u siebie a nie w serwisie? Dlatego ten obiekt wybudowano bez udzialu SJ. Wiem że sie naraże, nie martwcie sie nie zwariowałem. Szatan jest pewny swojej racji nad mniejsza liczba ludzi latwiej będzie zapanować dlatego szykuje sie depopulacja na ogromna skale. Takie rzeczy powinniscie wiedzieć,  roku 2018 jestem pewien i jak już sie zacznie wszystko od wojny a wczesniej smierci Putina, to zacznijcie traktować powaznie to co napisałem,  reszty dowiecie sie w swoim czasie i tylko ci co będą chcieli.
Jade do lasu:)

Offline Roszada

« Odpowiedź #80 dnia: 17 Marzec, 2018, 11:52 »
Takie rzeczy powinniscie wiedzieć,  roku 2018 jestem pewien i jak już sie zacznie wszystko od wojny a wczesniej smierci Putina, to zacznijcie traktować powaznie to co napisałem,  reszty dowiecie sie w swoim czasie i tylko ci co będą chcieli.
A może znasz już datę śmierci Putina?

Jeden znał datę śmierci Wałęsy, a później, gdy nie zmarł, ani nie został zabity, tłumaczył się, że to chodziło o śmierć polityczną, a nie rzeczywistą. ;D

To tak jak z tym upadkiem Babilonu. Upadł już, ale wyrok na niego będzie później. ;)

Czy chodzi o 2018 r. wg kalendarza chińskiego, muzułmańskiego, żydowskiego czy jeszcze innego? :-\

Offline zenobia

« Odpowiedź #81 dnia: 17 Marzec, 2018, 12:03 »
Poczekajmy az Andrzej wroci z lasu , z nową energią

Offline HARNAŚ

« Odpowiedź #82 dnia: 17 Marzec, 2018, 12:12 »
Obiecałem sobie , że nie będę już go czytał ale lubię wariatów. ;)

Online Gremczak

« Odpowiedź #83 dnia: 17 Marzec, 2018, 12:19 »
To agenci NWO. .
To akurat jest prawda.

Offline Villa Ella

« Odpowiedź #84 dnia: 17 Marzec, 2018, 12:22 »
Nie nabijajcie się. Chłop ma po prostu, na tym łez padole, misję do wykonania. Mission Impossible  8-)...
Obojętnie czy postąpisz według czyjejś rady, czy według własnego uznania, konsekwencje zawsze poniesiesz  ty sam.

Offline Roszada

« Odpowiedź #85 dnia: 17 Marzec, 2018, 12:27 »
Czy wiecie ze Worwick to rodzaj obozu koncentracyjnego?
Jeden socjolog porównał Betel do klasztoru.
Sporo wobec tego tych obozów koncentracyjnych w świecie. :-\
I są też prawosławne i buddyjskie. :(

Offline Litwin

« Odpowiedź #86 dnia: 18 Marzec, 2018, 06:44 »
Ha ha uśmiałem sie :) nie jestem żadnym prorokiem. To ze przeczytalem i zrozumialem to zadne prorokowanie. A zeby byla jasnosc, początkowo sądziłem ze CK to takie leśne dziadki z bardzo dużą bezwadnoscia intelektualna ale teraz mam pewność,  że to oszusci i manipulanci. Nie bedzie żadnego nowego światła,  spodziewajcie sie raczej manipulacji i kłamstw.  To agenci NWO. I jak na ironię przekład bibli nazwali przekladem nowego świata. Mam o nich jak najgorsze zdanie. Dużo moge o tym wszystkim pisać ale boje sie ze nie kazdy jest w stanie to unieść. Czy wiecie ze Worwick to rodzaj obozu koncentracyjnego? To jeden z obozow FEMA jego umiejscowienie nie jest przypadkowe, ucieczka z tego miejsca nie bedzie możliwa.  Pamietacie na filmiku jak sprawdzano balonikami oddzialywanie na otoczenie? To test tego co mozna zobaczyć z zewnatrz. Budynek nr 1 to krematorium jest po za obozem.  Oczywiscie macie informacje ze to warsztaty samochodowe. Czy ktoś jeszcze naprawia samochody u siebie a nie w serwisie? Dlatego ten obiekt wybudowano bez udzialu SJ. Wiem że sie naraże, nie martwcie sie nie zwariowałem. Szatan jest pewny swojej racji nad mniejsza liczba ludzi latwiej będzie zapanować dlatego szykuje sie depopulacja na ogromna skale. Takie rzeczy powinniscie wiedzieć,  roku 2018 jestem pewien i jak już sie zacznie wszystko od wojny a wczesniej smierci Putina, to zacznijcie traktować powaznie to co napisałem,  reszty dowiecie sie w swoim czasie i tylko ci co będą chcieli.

Mówisz, że nie prorokujesz, a co to jak nie proroctwo, że będzie to i tamto i o tym czasie?
Używając języka WTSu i jeszcze zdradzając nam co też tam jest wybudowane, powinnismy zacząć się  bać.
A jeżeli prorok prorokuje a jego proroctwo nie spełnia się? To co się robi?
Już zbieram kamienie do taczki i przygotowuję  się  do "kamieniowania".
Napisz tylko gdzie z tą taczką mam przyjechać. :) ;) :D ;D >:( :( :o 8-)
Pozdrawiam PROROKA AndrzejKa

Online Gremczak

« Odpowiedź #87 dnia: 18 Marzec, 2018, 10:17 »
To ja chłopie napisałem do Ciebie wczoraj na PW takie oto słowa:
A Ty szydzisz ze mnie nadal i gardzisz mną.
Widzę, że pochopnie to zrobiłem.
Sorry. Tylko ,że ja tą informację odczytałem dopiero dzisiaj.Wybacz.
« Ostatnia zmiana: 18 Marzec, 2018, 10:20 wysłana przez Gremczak »

BetMen

• Gość
« Odpowiedź #88 dnia: 18 Marzec, 2018, 11:23 »
Moim skromnym zdaniem większość osób,które przejrzą na oczy nie chce mieć nic wspólnego z żadną religią i jej "prorokami"...
« Ostatnia zmiana: 18 Marzec, 2018, 11:29 wysłana przez BetMen »

Offline Roszada

« Odpowiedź #89 dnia: 18 Marzec, 2018, 11:41 »
Sorry. Tylko ,że ja tą informację odczytałem dopiero dzisiaj.Wybacz.
Okej. :)