Ha ha uśmiałem sie nie jestem żadnym prorokiem. To ze przeczytalem i zrozumialem to zadne prorokowanie. A zeby byla jasnosc, początkowo sądziłem ze CK to takie leśne dziadki z bardzo dużą bezwadnoscia intelektualna ale teraz mam pewność, że to oszusci i manipulanci. Nie bedzie żadnego nowego światła, spodziewajcie sie raczej manipulacji i kłamstw. To agenci NWO. I jak na ironię przekład bibli nazwali przekladem nowego świata. Mam o nich jak najgorsze zdanie. Dużo moge o tym wszystkim pisać ale boje sie ze nie kazdy jest w stanie to unieść. Czy wiecie ze Worwick to rodzaj obozu koncentracyjnego? To jeden z obozow FEMA jego umiejscowienie nie jest przypadkowe, ucieczka z tego miejsca nie bedzie możliwa. Pamietacie na filmiku jak sprawdzano balonikami oddzialywanie na otoczenie? To test tego co mozna zobaczyć z zewnatrz. Budynek nr 1 to krematorium jest po za obozem. Oczywiscie macie informacje ze to warsztaty samochodowe. Czy ktoś jeszcze naprawia samochody u siebie a nie w serwisie? Dlatego ten obiekt wybudowano bez udzialu SJ. Wiem że sie naraże, nie martwcie sie nie zwariowałem. Szatan jest pewny swojej racji nad mniejsza liczba ludzi latwiej będzie zapanować dlatego szykuje sie depopulacja na ogromna skale. Takie rzeczy powinniscie wiedzieć, roku 2018 jestem pewien i jak już sie zacznie wszystko od wojny a wczesniej smierci Putina, to zacznijcie traktować powaznie to co napisałem, reszty dowiecie sie w swoim czasie i tylko ci co będą chcieli.
Jade do lasu:)
Mówisz, że nie prorokujesz, a co to jak nie proroctwo, że będzie to i tamto i o tym czasie?
Używając języka WTSu i jeszcze zdradzając nam co też tam jest wybudowane, powinnismy zacząć się bać.
A jeżeli prorok prorokuje a jego proroctwo nie spełnia się? To co się robi?
Już zbieram kamienie do taczki i przygotowuję się do "kamieniowania".
Napisz tylko gdzie z tą taczką mam przyjechać.
Pozdrawiam PROROKA AndrzejKa