Wg. mnie pedofilia jest tylko kroplą... Gdyby przeprosili, na pewno byłby to dobry krok na przód. Ale ja, szczerze mówiąc zastanawia)łabym się jaki mają w tym ukryty cel. Bo wobec wszeobecnej obłudy, przeinaczania faktów, oszukiwania i manipulowania ludźmi i faktami, szczera skrucha CK, jest ostatnią rzeczą, w jaką bym uwierzyła....
Z jednej strony dobrze, że pojawił się taki wątek, z drugiej myślę sobie,że - tu krótka pauza i - co autor miał na myśli ?
Chciałbym trafić trochę bliżej celu środka tarczy, jakaś może siódemeczka. Zacznę - od dobrze.
Dobrze, bo każdy może osobiście wypowiedzieć się w tym temacie jak zrobił to Michał chlu, Roszada, czy zacytowana Villa Ella.
- Każdy mógłby/może opisać swój stan po uzyskaniu tego magicznego słowa, które przy przypadkowym chociażby potrąceniu kogoś w autobusie, czy na chodniku, zwykle się wypowiada. A czymże jest potrącenie z przetrąceniem komuś psychiki, często na całe życie ?!
Kiedyś w złości żona powiedziała : bo gdyby powiedzieli o wiele wcześniej - Przepraszamy, wkradły się i do naszych zborów osoby o złych skłonnościach, skrzywdzone zostały niewinne osoby, a nie grali wariata i szli w zaparte to może...
Miała na uwadze słowa szefa ( pracuje w jego firmie ponad 20 lat ) Jesteście świeżymi pracownikami powiedział. Cokolwiek zrobiłybyście złego, coś wam by nie wyszło, poszło nie tak, chcę wiedzieć o tym jako pierwszy i od was, nie od osób trzecich.
- Tak też powinni postąpić członkowie CK dodała rozżalona.
TaZła, można mieć odbiornik tv typu : plazma, lcd, led, k 4. Można też oglądać film na starym kineskopowym telewizorze. Ważne jest w tracie oglądania, by nie stracić wątku.
Czy w założonym wątku chciałaś TaZŁA ubiec np. odwiedzających to forum szpiegów z Nadarzyna, którzy bądź co bądź widzą jak często pojawia się temat pedofilii i ewentualną ich propozycję do Braci Króla by rozważyli propozycję oficjalnych
PRZEPROSIN ?
Widząc jakie od jakiegoś czasu jest poruszenie i odpływ owieczek wykluczyć tego nie powinniśmy.
Wszak gdy zrobił to Jan Paweł II - Przepraszamy za winy Kościoła, prosimy o wybaczenie... tiara z głowy mu nie spadła
Po za tym Niezbadane są wyroki Najwyższego !!! Sprawił że zdelegalizowano ich w Rosji sprawić może ze przeproszą.
Ot wyraziłem tu swoje zdanie. A zdanie jak i pupa, każdy ma swoje/ą