Kolejni odstępcy przyłączają się do głoszenia prawdy o prawdzie na salach. Jego pierwszy raz....
A tu niespodziewane spotkanie odstępcy z odstępcą przy stojaku Sj-tów
Podpis pod filmem:
"Kevin Bunker (Zeb) już rozmawiał z Jw-sami, kiedy się pojawiłem. To nie było zaplanowane. Nie miałem pojęcia, że on tam będzie."
Kolejny filmik. Sala Królestwa i spięcie byłego starszego z gwardią zborowych starszych securitate. Ostra jazda, niektóre siostry zatykają uszy (3:33) żeby nie słyszeć o pedofilii w zborach i zasadzie dwóch świadków. Starsi odpowiadają że zgłaszają przypadki pedofilów na policje.
"Kłamiecie i wiecie o tym.... byłem starszym od 1970 , w moim zborze był pedofil i kiedy zgłosiłem to na policję, zostałem wykluczony. Musimy głośno o tym mówić. Wszystko się dzieje za zamkniętymi drzwiami. Każdy z was ma w rodzinie kogoś wykluczonego.
"WZYWAMY POLICJE"( STARSI)
"Dobrze wzywajcie, ja im powiem jak ukrywajcie raporty o pedofilach, wzywajcie policję. Dzielicie rodziny i wiecie o tym. Szesnastoletniej dziewczynie zniszczono życie, bo została wykluczona. Pamiętajcie możecie być następni, kiedy wykluczą wasze dzieci "