1) Masz rację - pomyliłem was, ale to dlatego, że śpiewacie w chórze.
2) Starzejesz się Ty. Ja nie mam jeszcze 30stki.
3) Wykształceni ludzie są tak samo często zarozumiali jak ci niewykształceni. Ale Ty masz chyba kompleks braku takiego wykształcenia, skoro cały czas o tym biadolisz.
4) Jeśli ktoś jest zarozumiały to brakuje mu przy tym skromności - gorący ogień cofa się do tyłu...
5) Nie odpisuj już w tym wątku do mnie, czy o to chociaż mogę cie prosić?
Prosiłem cię dwukrotnie abyś w tym wątku już mi nie odpisywał .Widzę , że ciągle jeszcze biegasz w krótkich spodenkach na szelkach jak mały chłopiec , który dłubie w nosku , urażony gdy mu starsi zwracają uwagę , że zachowuje się nieodpowiednio.
Byłbyś dla mnie gość gdybyś napisał:
1/ " Masz rację" .
Ale ty w swojej bucie musisz oczywiście znaleźć winnych wszędzie naokoło i tłumaczysz od razu swój błąd zrzucając winę na innych uczestników dyskusji. Jeśli ci się mylą ludzie to albo bardziej się skoncentruj , albo bierz leki na poprawę pamięci.
2/ można być młodym metrykalnie a starym mentalnie .
3/ Co do wykształcenia to zaimponowałbyś mi gdybyś napisał coś od siebie a nie podbierał teksty kogoś z forum .
Tak to prawda ukończyłem tylko technikum i napisałem maturę zaledwie na dwie piątki i dwie czwórki. Czasami żałuję , że nie poszedłem na studia ale powtarzam to nie jest mój kompleks.
4/ Pycha chodzi przed upadkiem panie kolego młodszy.
5/ Głupiec gdy milczy uchodzi za mędrca , więc czasami panie młodszy lepiej powstrzymać się od pisania niż na siłę próbować toczyć małe wojenki .
Zarazem chciałem cię serdecznie przeprosić jeśli gdzieś cię ukłułem w czuły punkt . Z pewnością to było niestosowne żeby sobie jeździć po tobie .To forum nie jest miejscem na takie bezsensowne przepychanki , w które oboje zabrnęliśmy , przyznaje , w znacznej mierze z mojego powodu. Widzę , że jeśli ja nie zrobię pierwszego kroku w kierunku poprawy sytuacji to tak będziesz odbijał piłeczkę jeszcze długo. W pewnym wieku spokój jest ważniejszy niż udowadnianie swoich racji , ufam , że z czasem też do tego dorośniesz . Pozdrawiam Paweł.