Nie weszli legalnie w posiadanie twoich danych osobowych ? Rozumiem więc, że zostały one skradzione od innej instytucji, tak ? W takim razie złóż zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa , że organizacja X nielegalnie przekazała twoje dane osobowe organizacji Y
Tak samo jak WTS ma prawo przechowywać legalnie w swoim zbiorze dane swoich byłych członków tak samo np w KK są cały czas przechowywane moje dane osobowe i tez w żaden sposób nie mogę zmusić KK do usunięcia moich danych z ich zbioru.
Podobnie dzieje się z danymi czy to w firmach ubezpieczeniowych czy w ZUSach czy w wielu jeszcze innych "organizacjach".
A może komuś z was udało się "wyczyścić" kartotekę w KK ?
Co do waszych działań - Z Jehową świat walczy cały czas, od początku świata i jakoś nikomu nie udało się z nim wygrać. Cały czas imię Jehowy jest i będzie głoszone po całej ziemi bo takie jest proroctwo zapisane w ewangeliach
To, że liczba głosicieli maleje nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Ja głoszę dla Jehowy a nie dla statystyk
W każdej organizacji, zakładzie, usługodawcy czy gdziekolwiek indziej gdzie w grę wchodzi operowanie danymi osobowymi,
zainteresowany wydaje pisemną zgodę na ich gromadzenie tudzież przetwarzanie, nie ma nic z automatu jak to próbujesz sugerować, przytaczając wyznanie K.K.
Mnie ich działanie nie interesuje, natomiast działanie organizacji uzurpującej sobie prawo do miana Bożej, tak, z uwagi na czas który jej poświęciłem (ponad 33 lata) i jak się okazało, poświęciłem go oszustom i złodziejom, dowody, pełno ich w internecie, jeden z nich to przynależność do ONZ od 1992 r. do 2001, jak się okazało z czasem, a w konsekwencji nabytej wiedzy, która jest skrzętnie ukrywana przed zborem.
Czy Pan Jezus mataczył, kłamał, wprowadzał w błąd, mówił, że to co On mówi jest, nad słowo Jego Ojca?
Powołujesz się na prawo z taką lubością, więc dlaczego skoro zapadł wyrok w sprawie danych, nie jest on realizowany? Tyle macie wspólnego z prawem ile dzień z nocą. Nie masz bladego pojęcia o czym piszesz,
myślenie tunelowe to domena waszych szefów,
zero panoramicznego spojrzenia, abyś czasami zbyt wielu faktów ze sobą nie powiązał i aby ci się przypadkiem rzeczywisty obraz firmy nie ukazał.
Znasz przysłowie: "Pod latarnią jest najciemniej" ?
Ukrywanie pedofilów, i zero wiedzy w tym temacie w zborze, rozmowy na ten temat są niemile słyszane, popytaj starszych o AFERĘ PEDOFILII W AUSTRALII, 1730 przypadków pedofilii w Australii w czym brało udział 1006 pedofilów i żaden przypadek nie zgłoszony do odpowiednich służb, to nie jest porażka, wybuch Wezuwiusza był porażką, to potop z czasów Noego dla tego "tworu" którego założycielem był C. T. Russel zresztą mason. Wiesz czym jest loża masońska?
Pozdrawiam wszystkich, myślących nie tak jak tego sobie życzy WTS.