Wreszcie jakieś pójście po rozum do głowy
Dlatego robienie akcji przeciwko świadkom z hasłami że jak pedofilia to tylko u świadków jest bardzo nietrafione. Ja cały czas słyszę w mediach o pedofilii u katolików a nie u świadków.
Dlatego organizacja Jehowy ostoi się mimo ataków z różnych stron
Nie wiem czy zauważyłeś Trampku, że jesteś na forum gdzie rozmawiają ze sobą osoby, które znają bardzo dobrze Świadków Jehowy, bo nimi są albo nimi byli. Dlatego też protestujemy przeciwko ukrywaniu pedofilii w organizacji w której byliśmy lub jeszcze jesteśmy. Bardzo dokładnie wiemy, jaki jest schemat działania systemu organizacji , która niszczy słabe jednostki traktując je jak śmieci, żeby tylko świat nie zauważył jaka zgnilizna panuje w organizacji Świadków Jehowy.
Tam człowiek jest nic nie wart, najważniejszy jest Twój bóg CK któremu służysz.
Bardzo mi Ciebie żal, że cały czas nie dostrzegasz , że Jehowa jest tylko przykrywką na robienie świetnych interesów, a Ty jesteś zwykłym konsumentem produktu jakim jest raj w którym tak bardzo chcesz żyć. Przeciętny Świadek Jehowy ma tak "wyprany umysł", że zaprzedałby nawet swoją rodzinę, aby tylko trafić do raju, który obiecało jemu CK.
Pedofilów i podobnych zwyrodnialców jest pełno. Niestety z dużą dozą prawdopodobieństwa pedofile, którzy są Świadkami Jehowy mogą zaglądać nawet tutaj, na to forum, aby dowiedzieć się, czy mogą nadal czuć się bezpieczni w organizacji i robić swoje. Na stronę jw.org też wchodzą i pewnie uspokajają się, że nadal są w swoistym raju dla pedofilów.
Ty Trampku jesteś przykładem osoby Świadka Jehowy, z których pedofil Świadek Jehowy będzie bardzo zadowolony. Nie widzisz problemu, nie chcesz widzieć i nie będziesz widzieć. Takie postępowanie jest bardzo egoistyczne i okrutne.
Pedofile SJ-ty sprawdzają, na ile zmienia się polityka organizacji. Wiedzą, że więcej o tym, dowiedzą się z tego forum niż od swoich przywódców. Pedofile SJ-ty zdają sobie sprawę , że takich osób jak Ty Trampku jest w orgu bardzo dużo i dlatego część z nich pewnie czuje się nadal względnie bezpiecznie.
Polityka organizacji w tej kwestii się nie zmienia, pudrują tylko trupa. Ale bezpieczeństwo tych zwyrodnialców, które gwarantuje im Ciało Kierownicze i tacy ludzie jak Ty, kończy się. Dzięki Australii, portalom społecznościowym, takim forum jak to, akcjom na kongresach, bilbordom itd mam nadzieję, że się boją.
Przez aktywność odstępców, wśród rodziców Świadków Jehowy, mimo wszystko wzrasta świadomość zagrożenia.
Konsekwencje dla osób, które wiedzą o takim przestępstwie i nie zgłaszają tego władzom, również z czasem musi odnieść pozytywny skutek.
Poza tym każda osoba wykorzystana, każdy rodzic takiego dziecka, który się przebudza i odchodzi z organizacji jest zagrożeniem dla takiego pedofila. Takie ofiary mogą zacząć mówić i oskarżać bez kajdanek boga CK i strachu przed Jehową.
Ty tego Trampku nie zmienisz, za słaby jesteś a "mleko się już rozlało”. Twój Jehowa Ci nie pomoże, bo On brzydzi się takim postępowaniem. A pedofilia i ostracyzm to gwóźdź do trumny Twojej Organizacji.