A wie ktoś czemu zarejestrowane na Mokotów (WE.....) a nie na Nadarzyn (WPR....)Leasing ? Kredyt ? Z czystej ciekawości pytam.
Leasing albo najem długoterminowy. Szczegółów nie znam. Rejestracja jest wg miejsca siedziby wynajmującego/leasingodawcy
Ostatnio przechodząc obok sali królestwa we Wrocławiu obok Wyścigowej zauważyłem, że kilka aut marki Opel stojących na parkingu mają rejestracje warszawskie (WE) ale wszystkie kończą się literami JW.
Mój sąsiad ma końcówkę JW na blachach, ale nie są stołeczne Ciekawi mnie bardziej to, co napisał Tadeusz (wytłuszczenie moje):Jedno auto świadczyć może o wizycie NO. A kilka na jednym parkingu? Normalne zjawisko na parkingu w Nadarzynie. Zatem zagadką jest dla mnie co tak naprawdę widział Tadeusz?
Dokładnie 3
O taką informację mi chodziło. Wy tu gadu gadu o autkach, astrach i numerach, a tam się najwyraźniej coś kroi.Jeszcze bym zapytał Tadeusz, czy była to pora zebraniowa czy też nie? 3 takie autka na jednym parkingu, to nie przypadek.
Może to komitet sądowniczy w sprawie odstępstwa.Na taki nie są zapraszani zwykli szeregowi starsi,a przynajmniej nie sami. Wiem to z doświadczenia
A te Ople nie są jakoś oklejone niebieskimi kwadratami? Tylko tablica jest wyróżnikiem, żeby swój swojego na drodze poznał?