Pewne wydarzania jak i wnioski,które kołaczą mi się w głowie od mniej więcej miesiąca, skłoniły mnie do zdecydowanych działań.
Jednym z nich jest pożegnanie się z tym Forum.
Myślałem trochę naiwnie,że uda mi się to zrobić w innej atmosferze i bez zbędnych słów.
Jednak zachowanie,wiadomości prywatne pewnych osób, których oczywiście nicków nie będę tu podawał tylko przyśpieszyło tą decyzję.
W paru wątkach próbowałem, nieudolnie przywołać pewne osoby do jakiegoś poziomu i wykazać,że takie słowa jakich używają są po prostu nie na miejscu..
Co otrzymywałem w odpowiedziach na forum lub w wiadomościach prywatnych?
Oceniano moją osobę jako żałosną,pisano że jestem szowinistyczną świnią,chamem,prostakiem,faszystą i potworem.
Dodano nawet ostatnio,że przebywam w rosole z najgorszymi osobami z forum a później przytaczano które osoby konkretnie są w tym kółku..
Co najciekawsze dowiedziałem się,że należę do spiskowców bojkotujących konkretne wątki i ( tu jest najlepsze) jest założona koalicja(do której też przypadkiem zostałem zaliczony)która umawia kto i komu ma polubić konkretne posty!
Winszuje bogatej wyobraźni połączonej z teorią spiskową.
Dowiedziałem się też o mojej komitywie z Moderacją.
Może zapytacie na czym polega ta "znajomość"?
Otóż kochani ja wyznaczam kto ma być cytuję "uwalony" lub ma mieć moderację postów.
To jest tylko próbka tego co dowiaduję się osobie ostatnimi czasy tu na forum.
Dlatego mam nadzieję,że zrozumiecie moją "nagła" decyzję o moim opuszczeniu tego forum.
Chciałbym tylko napisać,że po mimo tego hejtu którego tu doświadczyłem,poznałem tutaj mnóstwo wspaniałych osób.
Nie chce wymieniać wszystkich, bo boją się że kogoś po prostu pominę.
W moich ostatnich słowach chcę tylko wspomnieć,że i tak będę zaglądać tutaj po materiały Roszady,Gorszyciela,Światusa i innych genialnych poszukiwaczy.
Chciałbym podziękować osobom które mi zaufały, lub odkryły się przede mną.
Żegnam
Donnie Darko