Witaj Bracie Jaraczu, historia zatacza kręgi, to dobry znak. Popatrz jak śmignął ten czas,2000 rok pierwsze forum "Brooklyn" Iszbina, napisałem tam chyba 5 postów ale czytałem z wypiekami na uszach. To była dobra szkoła, szkoda że Iszbin je zlikwidował, chciałem je kiedyś zarchiwizować i pozostawić dla potomności ale Iszbin był innego zdania.
Nigdy nie myślałem że założę forum które odegra kluczową role w demaskowaniu tej niegodziwej korporacji.
Cieszę się że już nie muszę być gedeonem a mogę podpisywać się moim nazwiskiem Stanisław Chłościński.
Gdyby nie było tej historii teraźniejszość by nie istniała.
Zawsze będę miał szacunek do Liberala, Marka Boczkowskiego był to pierwszy "odstępca" którego poznałem z nazwiska.
Dużo zawdzięczam Roszadzie, Włodkowi Bednarskiemu, któremu tu na forum dałem kawał przestrzeni a Włodek ja merytorycznie wykorzystał.
Ciesze się że wyrosło nam młode pokolenie z otwartym umysłem, któremu możemy przekazać pałeczkę, zrobiliśmy wiele działań, które nie zawsze można opisać.
Forum jest merytoryczne i bardzo dojrzałe, to zasługa piszących tu i naszych moderatorów.
Więc witaj Bracie Jaraczu Weteranie.
Witaj Stanisławie - i wyrazy szacunku za to, czego dokonałeś, co robisz i czego jeszcze dokonasz, bo jestem przekonany, że tak będzie
Tak, początki XXI wieku to był ciekawy i intensywny okres w tej naszej owczarni trzecich owiec. Najlepsze było, jak człowiek uświadamiał sobie, że nie jest sam! Przez wiele lat myślałem, że tylko ze mną coś jest nie tak, bo inni przecież nie mają wątpliwości. Internet odpowiedział na wiele pytań. Teraz jest już trochę inna epoka - ani lepsza, ani gorsza. I inne wyzwania. Na pewno... łatwiej być teraz odstępcą, jeśli jest nas już tutaj tylu
Witaj bracie Jaraczu. Ja od "konkurencyjnego" forum zaczynałem swoją przygodę z wybudzeniem
No i pięknie
Wybudzanie często zaczyna się w czterech ścianach, sam na sam z komputerem i własnymi wątpliwościami.
Bardzo mi miło, ze na tym forum mogę poznawać historie tak zasłużonych dla odstępstwa osób
Witam serdecznie i czekam na kolejne posty.
Etam, jednym tchem mógłbym wymienić tych naprawdę zasłużonych
Ja po prostu od czasu do czasu coś napiszę.