To ja napiszę nie glosujcie na PO bo kto na nich głosuje szybciej umiera. Głosujcie na PIS bo ci co glosują na PIS żyją dłużej bo jak pokazują statystyki przeważająca większość starszych osób na nich głosuje.
Nie, to nie może być prawda... Nie wierzę, żeby ktokolwiek potrafił tak spłycać temat i posługiwać się takimi strzałami kulą w płot.
Jak można zestawiać takie dwie kwestie? Nie oczekuję odpowiedzi, po prostu, Szanowna Pani, po raz kolejny błysnęła Pani jak salceson w zielonej trawce
Brr... jednak to forum nie jest dla mnie mierzi mnie na sama myśl że mogłabym się stać takimi jak niektórzy z was ,skostniali, demagogiczni i pesymistyczni w każdym calu.
[...] Musiałabym najpierw zostać kociarą a potem odejść by pewnie wejść w "wasze łaski".
Ufff, no myślałem, że w niczym się nie zgadzamy, a jednak są punkty zgodności między nami
Tak, obecność na tym form wymaga:
1. myślenia;
2. znajomości tematu;
3. otwartości umysłu.
Ponieważ, niestety, brakuje Pani tego wszystkiego, polecam inne ciekawe fora, np. o leśnych duszkach czy elfach. Polecam też jedną ciekawą stronę internetową:
www.jw.org. Tam znajdzie Pani odpowiedź na wszelkie pytania.
A jak już Pani zasięgnie wiedzy życiowej i opanuje podane powyżej trzy podpunkty, zapraszamy z powrotem na dyskusję.