Kaiser Soze wszystko wspaniale nam to przetłumaczyłeś ale czarno to widze żeby moherowy elektorat to przeczytał żebyście nie myśleli że mam ich w pogardzie nic bardziej mylnego!!! zwykły brat szczery nie lubi czytać, męczy się przygotowując się do strażnicy i uważa że on jest zwykłym bratem woli łykać to co spływa z jedynego słusznego kanału łączności. a jeszcze jak ten kanał trąbi przed sobą że jest od samego Boga! to sprytny plan! ale to na inny wątek. moja mama jak jej powiedziałam o komisji królewskiej powiedziała że to szatan szkaluje organizacje bo na yt można wszystko nagrać a to pewnie jakiś sobowtór brata z ostatka ( stara nomenklatura ) ręce mi opadły...
To tak jak moja matka. " Julita, przecież wiesz, że w dniach ostatnich szatan miał atakować organizację, nie można w to wierzyć, bo wtedy szatan ma do ciebie dostęp, teraz przy tej technice to wszystko jest możliwe, nie tak cię wychowywałam".
No jasne, że mnie "wychowywała w prawdzie". Tak bardzo się starała, że od tego wychowywania mam bliznę nad lewym okiem.
Jak przeczytałam pierwszą relację, to zabrakło mi słów do komentowania, co, uwierzcie mi, zdarza się niezwykle rzadko. Potem Kaiser przetłumaczył resztę, a mnie dopadły przemyślenia takiego kalibru, że ich cała reszta nie nadaje się do publikacji. Nie wiem, czy nasi kochani moderatorzy by to wytrzymali.
Wierzę, że czujecie to samo.