Moim skromnym zdaniem los WTS nie zależy od nich samych.7 papieży z USA nie są szczytem tego trójkąta ponieważ są na widoku.
Obserwując ten twór ok. 30 lat widzę jak wielu NO,starszych,pionierów wypełnia wskazówki ,ale nie wierzą w to ci robią.To nie tylko odczucia to prywatne rozmowy w służbie lub przy zupie chmielowej..
Szczerze to wydaję mi się że "pójdziemy" w pewne rozwidlenie.Wspomniana Afryka i np. Chiny będą częścią dobrze wykonująca rozkazy a Europa i inni staną się oficjalnie tym czym są teraz, Świadkiem wierzacym ale nie praktykującym..
Takie moje skromne odczucie i przemyślenie..
WTS ... JEST JAK HIENA KORPORACYJNA ... A analitycy takich hien, szukają nowych źródeł zysków. Tu nie może być bezczynności.
Dlatego, to co mówisz
DonnieDarkoJG, o tym rozwidleniu, zapewne będzie się spełniało.
Afryka, Chiny i tym podobne kraje, gdzie nie ma zbyt dużego dostępu do internetu, będą szły,
za tym cielcem CK. W Afryce bieda aż piszczy, ale jak widzę takie obrazki, że na dużym ekranie, przy słomianej chacie
gromadka wychudzonych dzieci ogląda Zosię i Piotrusia, to serce się kraje z tej manipulacji.
Albo jak rowerem kilka setek km, wychudzony brat wiezie literaturę, czy łódką, brat bez nogi.
,
Ja, to już spokojnie nie mogę wręcz tego oglądać, bez wzburzenia, tam w środku, jaki WTS jest bezczelny.
Po prostu bezczelny do granic wszelkiego chamstwa i bezduszności wobec tych biedaków.
Po prostu wręcz, aż szkoda juz słów, na to, jakimi czują się panami życia.