Estera
Powtórzę po raz kolejny: odłóż emocje na bok. Zamiast tego lepiej jest czytać ze zrozumieniem i skupić się na krytyce o charakterze merytorycznym, a nie anegdotycznym. Nigdzie nie napisałem, że to co powiedział Geoffrey to przeprosiny. Zakwestionowałem Twoje twierdzenia, że to niemożliwe żeby przeprosili oraz, że Wts twierdzi że u nich nie ma pedofilii.
Nawiasem mówiąc myślę, że na tym forum niestety przeważają wypowiedzi emocjonalne, nieprzemyślane i mające na celu tylko i wyłącznie wylanie kolejnego wiadra pomyj na znienawidzoną organizacje. Jestem tu tylko dlatego, że cenię sobie wypowiedzi niewielkiej grupy użytkowników, którzy naprawdę mają coś sensownego do powiedzenia.
Nie piszę w emocjach i moje komentarze są przemyślane i nie anegdotyczne, to raz ... i czytam ze zrozumieniem, to dwa.
A moje stwierdzenie jest prawdziwe, ponieważ o przeprosinach ze strony CK mowy nie ma, a jeśli to zakwestionowałeś, to znaczy,
że Twoim zdaniem będą przepraszać, bo chyba tak trzeba rozumieć twoje zakwestionowanie ... a w sprawie istnienia pedofilii, również, Jackson wypowiedział się bardzo mętnie, pokrętnie, wymijająco, w ich stylu, wypowiedź
była bardzo ogólnikowa, zamydlająca fakty i dla niemyślącego św.jeh., zabrzmiała z odpowiednim przekazem...
G.Jackson, nie był konkretny w swoich odpowiedziach, celowo tak odpowiadał, żeby wprowadzać w błąd sędziego, który jednak
nie dał się wywieść w pole, wcale nie zaprzeczyłam temu, że Jackson, nie stwierdził, że jakieś tam przypadki pedofilii mogą być,
jak w każdej zbiorowości ...
więc Abaddon, o co Ci właściwie chodzi? Popolemizować chcesz czy bronić wts? A moich komentarzy nie musisz ani czytać ani ich komentować. Jak Ci nie odpowiadają i są za emocjonalne, pomijaj.
Moje logo jest dość charakterystyczne, więc nie powinieneś mięć z tym problemu. Na szczęście, jak do tej pory, jesteś tylko, drugą osobą, która w ten sposób wyraża się o moich postach.
I ... Nie "wylewam wiader pomyj na znienawidzoną org", wielu tu, po prostu komentuje fakty, a że również wyrażają swoje
emocje, to chyba normalne zjawisko i raczej skup się na tych swoich wybrańcach, dla których się tu zalogowałeś.
I jeśli, twoim zdaniem, komentarze tutaj są takie, jak je określiłeś w swoim poście,
to co ty tu robisz? Na tym forum?
Chcesz podnosić w sobie poziom adrenaliny czy stawać w obronie "przenajświętszej" jedynej prawdy? WTS?
A może kwantum pioniera specjalnego tu sobie zaliczasz? W drugiej części, źle może ujęłam sprawę, napisałam, że "pedofilii nie ma", a powinnam powiedzieć, że:" jak w każdej
zbiorowości, i org. ma z tym problem". Ale na ogół, jest tak, że zawsze się wykręcają od faktów.