Obecność jest jest! Acz niewidzialna! Jest odczuwalna wszem i wobec
A powrót bliski
czizas Hadra mao nie padlam na podloge z kanapy... Macieju czekamy .... na wdechu
Haloooo!! Zwyczajnie mamy przestój bo nie mogę Maćka zaciągnąć do pisania i bez sensu tu wchodzić bez sensu 😝Biedny, nie ma czasu ani weny. W końcu to najbardziej traumatyczna część historii...
Słońce możecie pominąć zbór, nie ma o kim pisać
No , nie badż taka surowa w osadzie. Ten zbor to jak najbardziej modelowy przekrój osobowości o większym , mniejszym i ekstremalnym wręcz nasyceniu indoktrynacją Strasznicy.No chyba, ze aż tak tak się zmieniło. My tam byliśmy w latach 90-tych.
Słońce możecie pominąć zbór, nie ma o kim pisać Opiszcie co u Was ;*
mam urodziny życzę sobie w koncu by napisał - ile można czekać na wdechu ?już tazla mnie mało nie wykończyła Macieju - traumę trzeba przepracować oczekuję pięknego tekstu na minimum 40 min czytania w moje urodziny - nie obchodziłam ich ok 20 lat więc - spraw mi prezent prosze
Drugi rząd od prawej i lewej to wykładowcy. Od lewej towarzysz Edward Kośka. Od prawej towarzysz Jan Piątek. Mówisz, że ten od prawej ciepły człowiek? Od lewej owszem, ciepły. Ciekawe co u nich teraz?
Wspaniale, wszystkiego najlepszego!Przy okazji pragnę wyrazić zaniepokojenie propagowanym przez Ciebie nowym światłem. 40 minut za 20 lat? Co to za przelicznik? Czy ma poparcie w Biblii?