Alicjo_W. Twoje odpowiedzi na nasze powitania pokazują jak wielkim szacunkiem traktujesz bliźnich.
Będziesz naszą forumową perłą.
A do Światusa. Nie przesadzaj z tą Biblią. Czy ludzkość "wyprodukowała" tylko tę jedną księgę?
Litwinie, po paru zdaniach wyciągnąłeś takie wnioski?
Dzięki za miłe słowa.
czesc
Cześć ZaDemoniona.
Oj Litwin,prosze bez faworyzowania inne , koraliki ' tez sa fajne ha ha....
No ba!
Cześć zenobia.
Witaj Alicja.Według znaczenia imienia kobieta o szlachetnym obliczu i usposobieniu.
Jak mus to mus.Ponoć ci z tytułem przed nazwiskiem nie muszą wstawać o świcie i ciężką pracą zarabiać na życie.
I jedno i drugie zaliczyłabym raczej do wrednych
Co do nauki... i mus i chęć, zawsze chciałam, ale wytyczne w org i też poniekąd brak możliwości ze strony domu rodzinnego powstrzymywały.
A teraz, gdy pojawiła się wolność w głowie, z przyjemnością się uczę choć niestety nie bez wysiłku. Patrząc na dwudziestolatków na roku, którym wystarczy raz przeczytać i umie, to ogarnia mnie mnie złość na dziadów z NY. Jak trzeba być podłym, nienawidzić ludzi, żeby pozbawiać ich, czy zniechęcać do wykształcenia. A jednocześnie bez skrupułów używać wykształconych braci jak np do budowy, czy jak ostatnio w rosyjskim procesie. Ohydne.
I na koniec tego postu: Roszado, sorry, że wtryniłam się w Twój wątek i rozpanoszyłam
Założę swój i na następne posty zapraszam tam.