Ty tak na poważnie czy już kompletnie naród zwariował? Przecież pisze wyraźnie że będziesz miał dostęp do historii po zalogowaniu i nie myśl jednoznacznie że będziesz widział historię wszystkich wpłat tylko SWOICH wpłat!!!! A tak nawiasem mówiąc to od kiedy datki są nielegalne że się tak burzycie - a może w kościele nie zbierają datków? Na sali przynajmniej nikt nie widzi ile wrzucam a w kościele wrzucając na tacę wszyscy wkoło widzą i patrzą wstrętnym wzrokiem że tak mało daję - i to wiem bo byłem katolikiem i niestety się tego wstydzę patrząc co potrafi zrobić katolik katolikowi ile w nich nienawiści aż rzygać się chce. Przepraszam bardzo jak kogoś uraziłem ale tyle złego mnie spotkało ze strony niby "współbraci katolickiej" że nikomu tego nie życzę
Na forum zajmujemy się trym co dzieje się w szeregach Świadków Jehowy, a nie Katolików. Proszę nie myl pojęć, takie rozprawianie do niczego konstruktywnego nie doprowadzi, zajmujemy się tym co jest nam bardziej znane. Jeśli jesteś/byłeś świadkiem, powinieneś wiedzieć ze ostatnim czasem coraz więcej i częściej wspominają o datkach, przy każdej możliwej okazji.
P.S. Tez wiele lat chodziłam do kościoła i wiem jak tam to wszystko się odbywa bardzo dobrze, tyle że w KK nigdy nie słyszałam o rzucaniu na tacę z taka częstotliwością, przy każdej okazji i temacie. Zwyczajnie kościelny czy kto jest wyznaczony przejdzie z tacą.