@M
To nie są zdjęcia
@R2D2
Nie orientuję się w cenach druku niestety, bo nie jestem w branży drukarskiej już od jakiegoś czasu (zrezygnowałem na rzecz czegoś, co lubię bardziej), tylko od czasu do czasu coś podziubię, żeby nie pozapominać.
@Wszyscy, szczególnie "ulotkarze"
Tę ulotkę zrobiłem, bo umiem, bo chcę, bo mam trochę wolnego czasu.
Póki co jest tylko propozycją, nie uzurpuję sobie prawa do jedynej słusznej wersji.
Nie mam też najmniejszego zamiaru rościć sobie żadnych praw do niej, jak ewentualnie zostanie zaakceptowana i wykończona.
Bardzo też proszę o innych zajmujących się ulotką o pomoc i kontakt, szczególnie w kwestii zawartości merytorycznej.
Wiem, co bym napisał na swojej, ale byłoby to zbyt obciążone własnymi przeżyciami, dlatego wolę nie.
Ja mogę być "ten od kwestii technicznych" - dopracuję to tak, żeby każdy chętny do roznoszenia mógł sobie to ściągnąć i wydrukować na domowej drukarce.
Jeśli chodzi o kontakt ze mną - preferuję elektroniczny, najlepiej przez Facebooka - nie zawsze i nie wszędzie mogę odebrać/wykonać telefon (bo a to gdzieś idę/wracam, a to ręce w kleju/żywicy/farbie/innych chemikaliach, sami wiecie
), a wiadomość mogę przeczytać po jakimś czasie od jej napisania.