Witam was wszystkich fajnie by było mieć z Wami jakiś bliższe kontakty jak skype czy whatsapp? Jeśli ktoś z Was chętny nie ma sprawy, pytałem moja żonę czy jedziemy jeszcze na jakieś zebranie powiedziała mi że już skończyła z tym....Ja już jedną nogą poza organizacja ale jeszcze się upewniam, wiąże fakty myślę że jestem na dobrej drodze ...dziękuje za Wasz czas poświęcony na odpisanie na moje posty . A więc z prawda mam już do czynienia prawie od 32 lat z tym że 10lat byłem wykluczony za papierosy z tego moje wczesne dzieciństwo wyglądało tak, że rodzice z nimi studiowali biblię ale jak byliśmy mali zabierali nas na zebrania,potem oni przestali chodzic na zebrania ale caly czas przyjmowali czasopisma więc ....w wieku 16 lat się ochrzciłem po 2latach zostałem wykluczony za papierosy a potem będąc w Anglii przestałem palić i wróciłem znowu do organizaji, w 2010 zostalem przyłączony a teraz ta cała afera pedofilii nieścisłości w organizacji dało mi dużo do myślenia, boli Mnie trochę to Wszystko jak mogłem zaufać całym swym sercem im Wszystkim teraz gdy niemam chęci aby jechać tam, moje kochane dzieci a mam ich 4 pytają tato kiedy na zebranie pojdziemy jest mi ciężko aby im to wytłumaczyć ...ponieważ oni są wychowani w prawdzie od urodzenia ...ok kochani mykam na pewno się jeszcze odezwę na forum i pogadamy trzymajcie się ciepło☺☺