Dołączylem wczoraj do forum prowadzonego przez ŚJ.PRAWDZIWY Z NIEGO BETON I FANATYK.Jest również na innym forum.Zamieściłem 2 posty:jeden ze statutem ŚJ,a drugi z filmem yt gdzie członek CK mówi o redukcji kosztów.
Oba posty zostały usunięte,bo wg. moderatora zawieraja niski poziom intelektualny!!Napisalem mu,że treści te podaje samo CK i to jest poziom intelektualny jego organizacji a nie mój,Odpisałem mu również,że sam nie przestrzega regulaminu.Przyznał sie ,że jest stronniczy.Sami teraz widzicie jak działa cenzura,a niewygodne prawdziwe informacje ukrywa sie przed innymi.Nie padły żadne oszczerstwa z mojej strony.
Ktoś od nas jest na tym forum?
Wiem tylko,że na biblia-webd ignoruje roszadę.
Forum poznajpismo własnie zostalo zamkniete przez lenovo.Za mało chętnych było.
Mam w poważaniu czy dzidzia-bobo przeczyta ten wątek.
''
oczywiście,że na to Cie stać.tylko nie stac Cię na merytoryczną odpowiedź.
Myślisz ,że taka przyjemność pisać na takim forum z taką fanatyczna cenzurą?
Nic dziwnego,że macie tak mało userów.lENOVO JUZ JEDNO ZAMKNĄŁ.
Jak bedą tu pisac tylko SJ to bedzie wiało nudą.
Nakładasz cenzure nie na mnie,ale na swoje CK.tO IM ZABRANIASZ MÓWIĆ NA TYM FORUM,a nie mi.Ja tylko udostepniam to co oni mówią.Przecież chętnie ich słuchasz.Dlaczego innym zabraniasz tego samego?
Jak to dobrze miec swoje forum.Można robić z userami co sie chce.Na innych forach jesteś tylko userem,a tutaj możesz byc taki ważny.
Jak mnie zbanujesz to wielkiej krzywdy mi nie zrobisz.
Przez to co robisz wydajesz sam świadectwo o sobie. Jakże dalekie jest to od tego co mozna przeczytac w strażnicy.
Więc co robimy? Zmykasz na forum o biedronkach czy kasujemy konto?''