0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dosia Bobo zrobił z Ciebie exSJ
Nie wiadomo co lepsze? Pewnie jednych i drugich wyrzucają i exów i katoli.
Ale jeszcze jej nie wywalił
Nie zrobisz tego
[Dzisiaj 17:11] Koenzym: Bobo. A ta noc_spokojna, to kto?[Dzisiaj 17:39] Bobo: Zdaje się, że exŚJ. Poszperaj na ichnych forum :-)[Dzisiaj 17:49] Bobo: Oooo! Czy ShoutBox nie ma przewijania?[Dzisiaj 17:50] Bobo: Jeśli zapełnimy okienko wpisami to się kasują i zaczynamy od nowa?[Dzisiaj 17:53] Koenzym: Nie. Przez pomyłkę wcisnąłem czyszczenie. Przepraszam :-([Dzisiaj 18:00] Bobo: Aha! :-D[Dzisiaj 18:07] Koenzym: Powodzenia w moderacji, Bobo :-)[Dzisiaj 18:10] Bobo: Dzięki!
To będą się smażyć
Ciekawe, kiedy mnie wywalą, za cytowanie ich literatury: http://biblia.laa.pl/viewtopic.php?p=944#944
Już ten post znalazł się na śmietniku Tam, gdzie powinna być cała literatura wtsu
Odpowiedziałam, na Twój post podpierając się cytatem z literatury Świadków Jehowy, a dokładnie ze Strażnicy z 1970 roku, nr 7, "Odpieranie napaści złych duchów".Niestety mój post został wyrzucony jak śmieć do kosza, z adnotacją CytujPunkt 7 regulaminu się kłania.Pozdrawiam!Punkt 7 brzmi:Cytuj 7. Udzielania odpowiedzi zapożyczonych z innych for lub stron internetowych za pomocą funkcji "kopiuj" "wklej". Dlaczego administrator tego forum cytat ze strażnicy traktuje jak odpowiedź z innych for? Co ma Strażnica do for internetowych? Czy administrator, ma coś przeciw cytatom z literatury Świadków Jehowy?
Punkt 7 regulaminu się kłania.Pozdrawiam!
7. Udzielania odpowiedzi zapożyczonych z innych for lub stron internetowych za pomocą funkcji "kopiuj" "wklej".