Jeden z komentarzy pod artykułem GW, pomysłowość w opowiadaniu nie zna granic.
tomaszek19724 godziny temu
Oceniono 2 razy-2
@Stanisław Chłościński
Hej Stanisławie, widzę że jesteś kolejnym byłym ŚJ. Ciekawe że na FB polubiłeś stronę ŚJ, ciekawe w jakim celu? Brakuje Tobie tego? Powinniście napisać prawdę że źródło artykułu opiera się na plotkarskim forum internetowym BYŁYCH ŚJ. Obrażonych. Śmieszą mnie teksty o komitetach , o tym że wyklucza się za fajki i inne wierutne bzdury..... Już kiedyś wielce obrażeni WY ( czyli wykluczeni - z pewnością nie bez przyczyny ) atakowaliście ŚJ za pomocą radia plus, czy Akcji Katolickiej poprzez śmieszną organizację światło i nadzieja czy jakoś. Z częścią Was często rozmawiałem, nawet jeden z Was mieszka obok, facet opowiada mi o tym że hodujemy białe krowy, i inne głupoty..... macie stare informacje ale najciekawsze jest Wasze zacietrzewienie, rozumiem że w KRK nic Was nie boli? Ambicja boli że Was wyrzucili. Powodzenia. Ja na miejscu ŚJ podałbym do sądu autora prosząc o konkrety - i jeśli one się potwierdzą : wykonać kary zgodne z Polskim prawem - bez litości a jeśli nie kara dla autora artykułu i książki zarazem za wprowadzanie w błąd. Bez obrazy ale na razie to ploty.