Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

Autor Wątek: Świadkowie Jehowy coraz bardziej upodabniają się do tego szatańskiego świata  (Przeczytany 146 razy)

Offline Gostek

Postanowiłem wstawić taki oto wątek, ponieważ przeglądając na Facebooku profile znanych mi świadków Jehowy a w szczególności tych urodzonych we tzw. prawdzie, doznałem dosłownie szoku, widząc zdjęcia niektórych wcześniej znanych mi osób.
W szczególności w pamięci zostały mi dwa motywy. Jeden - to, kilkanaście zdjęć, gdzie młode mężatki(cztery kobiety) wyglądają jakby pozował do zdjęć lesbijskich. Są one w różnych pozycjach nad sobą, na niektórych pozują pocałunki, gdzie prawie dotykają się wzajemnie językami. Na innych leżą bądź opierają się o siebie. Pierwsze co sobie skojarzyłem, to, że gdyby ktoś, kto je nie znał, to pomyślał by sobie, że są one lesbijkami. Pokazałem te zdjęcia żonie i również ona miała od razu podobne do moich skojarzenia.
Wczoraj to, żona pokazała mi wrzucone na statusie WhatsApp zdjęcie pewnej pionierką z jej mężem, starszym z mojego zboru. Byli oni ubrani bardzo wyzywająco. On miał wysokie buty, prawie do kolan, całe na faszerowane jakimiś srebrnymi ćwiekami. Miał też bardzo ekstrawagancką fryzurę I pasek od spodni z bardzo wielką Hardrockową szlufką po środku. Brakowało mu tylko kolczyków w uszach i nosie..
Jego żona, około 30 letnia pionierka, córka szefa zboru, wyglądała niczym wyjęta z okna amsterdamskiego burdelu. Od odołu do góry w latexie, do tego bardzo krótka jaskrawo czerwona spódniczka i szeroka opaska z ćwiekami, na szyi, niczym obręcz psa.
Wspólne zdjęcie mięli zrobione gdzieś na ulicy pomiędzy innymi przechodniami.
Aż mnie korci, żeby tym zdjęciem podeprzeć, to co napisałem wcześniej. Jednak że względu na Rodo i jego konserwacje, tego nie zrobię.
Aczkolwiek będę miał mocny argument w ręku, jeśli kiedykolwiek jakiś świadek Jehowy stanie u progu moich dzwi w celu prawienia mi moralnych wypocin.
Obejrzałem też sobie zdjęcia innych braci, również tych sprawujących władzę we zborze. Byli często na nich zarośnięci, niczym zbóje z filmów o gangsterskich . 😁

Stwierdziłem jedno, - że organizacja i jej członkowie schodzą na psy.!

Być może macie podobne obserwacje. Jeśli tak, to zachęcam do podzielenia się tutaj nimi.
« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 14:22 wysłana przez Gostek »

Offline Efektmotyla

• Pionier specjalny
  • Polubień: 4715
  • Wspaniale że znajomi i rodzina się budzą :)

Masz rację ale nie obrażajmy piesków :)

Offline Profesor Tutka

Podaj namiary,nie dla mnie,dla kolegi .

Offline Storczyk

Nic nie zrobisz.
Jak komuś tam pokażesz to ci powiedzą że to tylko ludzie, są
Letni  (ci do wyplucia przez Jehowe) ale też są gorący ble ble ble

Szkoda nerw

Offline Gremczak

W tytule jest: ŚJ coraz bardziej upodabniają się do tego szatańskiego świata.

Być może macie podobne obserwacje. Jeśli tak, to zachęcam do podzielenia się tutaj nimi.
Dlaczego tak jest.
Jana 8;44.

Offline Gostek

W tytule jest: ŚJ coraz bardziej upodabniają się do tego szatańskiego świata.
Dlaczego tak jest.
Jana 8;44.

Aleś dowalił do pieca... 🫣

Offline Gremczak

To nie ja dowaliłem.
Taka historia biblijna.