Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: TRUMP - ZAPRZYSIĘŻONY NA PREZYDENTA 20.01.2025.  (Przeczytany 9443 razy)

Offline Reskator

Odp: TRUMP - ZAPRZYSIĘŻONY NA PREZYDENTA 20.01.2025.
« Odpowiedź #225 dnia: 22 Maj, 2025, 16:25 »
Żona to skarb! Głosowała na Mentzena który zgarnął 3 000 000 głosów
Moja żona głosowała na Mentzena który 3 godziny temu przesłuchał Nawrockiego.
Mentzen niczym ajatollach rozdaje karty i wzywa kandydatów do Torunia na przesłuchanie :) :D
YT oglądalność Nawrocki-Mentzen o godz 16,20 to 1 200 000 wyświetleń.
Nawrocki podpisał postulaty Mentzena - Don Adamsie drogi bracie kolego,przyjacielu w wierze!
Kierownicze i dyrektorskie stanowiska u Mentzena mają dawać wyniki,plusy a nie tylko picie kawy.
Chyba że pisałeś sarkastycznie,ironiczne-przyjacielu drogi.
A czy wygra N. to tylko za sprawą Mentzena i głosu mojej żony i symatyków Konfederacji oni 1 czerwca zadecydują.
« Ostatnia zmiana: 22 Maj, 2025, 17:14 wysłana przez Reskator »

Offline Storczyk

« Odpowiedź #226 dnia: 22 Maj, 2025, 20:54 »
Oprócz zamknięcia kobiet w domu , jego zamysł to płatne studia.
No nie wiem

Offline donadams

« Odpowiedź #227 dnia: 23 Maj, 2025, 07:39 »
Wytłumacz mi proszę jak to jest, że chce zamknięcia kobiet, a jednocześnie prowadząc spółkę, której jest prezesem, stanowisko wiceprezes zajmuje kobieta? Dyrektor operacyjny to również kobieta. Następnie cała administracja od poziomu menadżer działu to praktycznie same kobiety.

Jak to możliwe, że taki szowinista zatrudnia te głupie, słabe kobiety, którymi rzekomo gardzi, na najwyższych stanowiskach w swojej firmie? Jak to jest, że pomimo tak słabego zdania o kobietach, powierza im odpowiedzialność za swoje aktywa?

Czy nie uważasz, że coś tutaj jednak nie pasuje? Że chyba jednak to nie ma sensu?
« Ostatnia zmiana: 23 Maj, 2025, 07:59 wysłana przez donadams »
Chrystus umarł za nasze grzechy, został pogrzebany i trzeciego dnia zmartwychwstał - zgodnie z Pismem.

Offline Storczyk

« Odpowiedź #228 dnia: 24 Maj, 2025, 17:41 »
W tych czasach gdzie kobiety są lepiej   wykształcone od mężczyzn, ciężko zamknąć je w czterech ścianach, na dodatek  nie za bardzo chcą  mieć dzieci, więc co by miały w tym domu robić ?
Zresztą dziś więcej rozwodów niż ślubów, gdy taki żonkoś myśli, że się pomylił i chce sobie zmienić, kobita zostaje z ręką w nocniku...Ni męża ni pracy a rachunki trzeba płacić. Po wypadnięciu z rynku pracy, też ciężko wrócić.
Kobiety które na niego głosują, strzelają sobie w kolano .

Offline Reskator

« Odpowiedź #229 dnia: 24 Maj, 2025, 18:36 »
Mentzen ceni kobiety bo je zatrudnia nie pajacujcie.!!
Gdyby było im tak żle to by spieprzyły tam gdzie pieprz rośnie :) :D
Co DEBATY mistrzowskie posunięcie Nawrockiego z tym zaciągnięciem coś do nosa
Czy myślicie że Nawrocki taki byłby głupi przed milionami widzów to była prowokacja by....
Trzaskowski poddał się badaniu czy coś bierze a czy się podda zobaczymy?
Co do Trumpa on to nie musi brać bo jest w transie i na haju bez wspomagania-pajac słowem!
« Ostatnia zmiana: 24 Maj, 2025, 19:00 wysłana przez Reskator »

Offline donadams

« Odpowiedź #230 dnia: 24 Maj, 2025, 20:47 »
W tych czasach gdzie kobiety są lepiej   wykształcone od mężczyzn, ciężko zamknąć je w czterech ścianach, na dodatek  nie za bardzo chcą  mieć dzieci, więc co by miały w tym domu robić ?
Zresztą dziś więcej rozwodów niż ślubów, gdy taki żonkoś myśli, że się pomylił i chce sobie zmienić, kobita zostaje z ręką w nocniku...Ni męża ni pracy a rachunki trzeba płacić. Po wypadnięciu z rynku pracy, też ciężko wrócić.
Kobiety które na niego głosują, strzelają sobie w kolano .

Ponawiam swoją wiadomość, bo bardzo chciałbym przeczytać twój komentarz:

Wytłumacz mi proszę jak to jest, że chce zamknięcia kobiet, a jednocześnie prowadząc spółkę, której jest prezesem, stanowisko wiceprezes zajmuje kobieta? Dyrektor operacyjny to również kobieta. Następnie cała administracja od poziomu menadżer działu to praktycznie same kobiety.

Jak to możliwe, że taki szowinista zatrudnia te głupie, słabe kobiety, którymi rzekomo gardzi, na najwyższych stanowiskach w swojej firmie? Jak to jest, że pomimo tak słabego zdania o kobietach, powierza im odpowiedzialność za swoje aktywa?

Czy nie uważasz, że coś tutaj jednak nie pasuje? Że chyba jednak to nie ma sensu?
Chrystus umarł za nasze grzechy, został pogrzebany i trzeciego dnia zmartwychwstał - zgodnie z Pismem.

Offline Gwałcidusza

« Odpowiedź #231 dnia: 24 Maj, 2025, 21:40 »
mistrzowskie posunięcie Nawrockiego z tym zaciągnięciem coś do nosa
Czy myślicie że Nawrocki taki byłby głupi przed milionami widzów to była prowokacja by....
Trzaskowski poddał się badaniu czy coś bierze a czy się podda zobaczymy?
Dokładnie.
Już im nie wierzę i dlatego jestem dla nich odstępcą i głupcem do którego rzekomo mądrość woła: "kto mnie pomija, ten zadaje gwałt swojej duszy" (Prz 8:36 PNŚ 1997r.) Jestem więc dla nich gwałciduszą.

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
  • Polubień: 8872
  • Psychomanipulacja owieczek # wielkiej wieży(Ww)
« Odpowiedź #232 dnia: 25 Maj, 2025, 15:27 »
Mega-hit LATO 2025 !!!  - bardzo lubię ten utwór ''Bratanków''
« Ostatnia zmiana: 25 Maj, 2025, 15:33 wysłana przez Nadaszyniak »

Offline Storczyk

« Odpowiedź #233 dnia: 25 Maj, 2025, 15:46 »

:)
Nie wiem co ci napisać, nie siedzę w jego głowie, nawet jak bym chciała się zbliżyć to nie potrafię, bo męska logika i kobieca, to już doświadczenia wiem, że jakby przepaść.
Może nie ma świadomości i co innego mówi, a co innego robi.
Masz rację,  to się kupy nie trzyma.
Hipokryzja i niespójność.
Sam  kandydat na prezydenta nie ukrywa, że jest w spektrum autyzmu, ma zespół Aspergera.
Może to też mieć wpływ na jego brak konsekwencji.
Tak tylko gdybam... :)

Offline NieZnaPrawdy

• Pionier specjalny
  • Polubień: 2544
  • Między ślepymi jednooki królem
« Odpowiedź #234 dnia: 25 Maj, 2025, 16:36 »

Nie wiem co ci napisać, nie siedzę w jego głowie, nawet jak bym chciała się zbliżyć to nie potrafię, bo męska logika i kobieca, to już doświadczenia wiem, że jakby przepaść.
Sam  kandydat na prezydenta nie ukrywa, że jest w spektrum autyzmu, ma zespół Aspergera.

Zaintrygowałaś mnie. Możesz rozwinąć wątek różnicy między męską a żeńską logiką?

Offline donadams

« Odpowiedź #235 dnia: 25 Maj, 2025, 18:53 »

Wiesz, nie oglądam telewizji, sporo jeżdżę samochodem, więc często słucham wywiadów z różnymi ludźmi. Słuchałem mnóstwa wywiadów także z Mentzenem i nigdy nie usłyszałem niczego, co kazało by mi myśleć, że ten człowiek gardzi kobietami, czy uważa, że ich miejsce jest w domu. Słyszałem to na przykład z innych źródeł, które są mu przeciwne, ale tam znów brakowało źródeł, które by dowodziły, że on ma takie poglądy.

Mógłbym więc założyć, że jeśli twój przeciwnik polityczny cię o coś oskarża, to niekoniecznie musi być prawda. Takie założenie czynię za każdym razem i czasem jestem w stanie znaleźć dowody na jakieś oskarżenie, a czasem nie. Smutne jest to, że często w ogóle muszę tych dowodów szukać, ale jakoś sobie z tym radzę.

Słyszałem więc, że Korwin mówił rzeczy, które faktycznie mogły godzić w kobiety, ale po pierwsze Korwin nie jest już częścią Konfederacji, a po drugie moja żona mówiła zawsze, że on jej nie obraża i że ma rację. Rzecz w tym, że Korwin charakteryzuje się hiperpoprawnością logiczną i czasem, żeby zrozumieć co mówi, trzeba cofnąć się do zajęć z logiki formalnej lub zajrzeć do podręcznika. Jednakże wypowiedzi Korwina, bez względu na to, jak je ocenimy, nie mogą być przypisywane Mentzenowi, ponieważ to byłaby manipulacja. Jednakże tak się działo.

Również Korwin padał ofiarą manipulacji, gdy przypisywano mu wypowiedzi radykałów, których nawet on potępiał, ale jak wiadomo nie stanowiło to problemu, żeby puścić w obieg memy, które niosły kłamstwo, a które znów przenoszono na Mentzena.

Jednak ani jedna, ani druga sytuacja nie dotyczyły wypowiedzi na temat Mentzena w odniesieniu do roli kobiet. Wręcz przeciwnie, słyszałem wielokrotnie jak Mentzen chwalił kobiety, które zatrudnia.

Ba, nawet ta tzw. "piątka Konfederacji" nie dotyczyła kobiet w żadnym zakresie.

Dlaczego w takim razie twierdzisz, że uważa, że miejsce kobiety jest w domu? Wygląda to tak, jakbyś miała swoje przekonanie i bez względu na istniejące dowody nie była w stanie zmienić swojego zdania. Czy to oznacza, że nadal jesteś podatna na wpływy sekt, skoro zachowujesz się w tej kwestii jak rasowy, zmanipulowany głosiciel?

Offline Storczyk

« Odpowiedź #236 dnia: 25 Maj, 2025, 19:28 »
Inteligentnie ta twoja żona zrobiła. Zagłosowała za Mentzenem który babom każe w domu siedzieć i w garach mieszać...

Napisałam, że oprócz tego ma pomysł na płatne studia.
Zaufałam ,że LKSW  sprawdził mam go za poczciwego człowieka  :)
Ale to prawda to to samo miałam wątpliwości,ale ufałam, że inni sprawdzili bo starszy zboru bo mężczyzna bo wzbudza zaufanie, bo mądrzejszy

W sumie to przeczytałam jego program wczoraj wieczorem i o tych kobietach nic nie znalazłam, więc odpisywałam na twój post  dziś z rezerwą, aczkolwiek nie poddałam w wątpliwość...
Znam z twoich postów wnikliwość domyślałam się haka, ale dobrze trzeba mimo wszystko uruchomić krytyczne myślenie.
(Dziękuję za te lekcję)
Uczę się tego :)
« Ostatnia zmiana: 25 Maj, 2025, 19:40 wysłana przez Storczyk »

Offline Jonasz

« Odpowiedź #237 dnia: 25 Maj, 2025, 20:08 »
Ciekawe czy Mentzen płaci tym kobietom więcej niż mninimalna krajowa?   ;D ;D
Bo to że wymaga od nich pracy ponad normę to wiadome.

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
  • Polubień: 8872
  • Psychomanipulacja owieczek # wielkiej wieży(Ww)
« Odpowiedź #238 dnia: 25 Maj, 2025, 20:16 »
Ciekawe czy Mentzen płaci tym kobietom więcej niż mninimalna krajowa?   ;D ;D
Bo to że wymaga od nich pracy ponad normę to wiadome.

Przypowieścią o jednym denarze w Nowym Testamencie jest przypowieść o robotnikach w winnicy ci, którzy przyszli wcześniej i pracowali dłużej, byli zdziwieni, że otrzymali taką samą zapłatę jak ci, którzy przyszli później i pracowali krócej.
Więc Mentzen właściciel firmy czyni co uważa.

Offline Jonasz

« Odpowiedź #239 dnia: 25 Maj, 2025, 20:31 »
Przypowieścią o jednym denarze w Nowym Testamencie jest przypowieść o robotnikach w winnicy ci, którzy przyszli wcześniej i pracowali dłużej, byli zdziwieni, że otrzymali taką samą zapłatę jak ci, którzy przyszli później i pracowali krócej.
Więc Mentzen właściciel firmy czyni co uważa.
Nie no oczywiście, tylko w kraju o którym rozmawiamy jest coś takiego jak płaca minimalna.
A pan Mentzen swojego czasu pokazał, że szuka pracowników i to z całkiem z niemałymi umiejętnościami i kwalifikacjami z kwotę poniżej tgo wymagania.
Jak dla mnie to jest cwaniaczek szukający jeleni