Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

Autor Wątek: Kamala czy Donald  (Przeczytany 1010 razy)

Offline Ekskluzywna Inkluzywność

• Pionier specjalny
  • Polubień: 4108
  • Kronikarz Brata Bogumiła
Odp: Kamala czy Donald
« Odpowiedź #75 dnia: Wczoraj o 19:32 »
Ta chwila to zdanie które wypowiedział w kilka sekund będzie wlekło się za nim latami.

Serio tak dobrze rozumiesz kulturę i relacje panujące w USA czy blefujesz?

Offline Reskator

« Odpowiedź #76 dnia: Wczoraj o 19:45 »
Serio tak dobrze rozumiesz kulturę i relacje panujące w USA czy blefujesz?
Wyczuwam że masz inne postrzeganie jestem otwarty zapraszam i mogę się mylić.
Bo kimże ja jestem-prochem jak każdy z nas.
« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 20:06 wysłana przez Reskator »

Offline Ekskluzywna Inkluzywność

• Pionier specjalny
  • Polubień: 4108
  • Kronikarz Brata Bogumiła
« Odpowiedź #77 dnia: Wczoraj o 20:05 »
Wyczuwam że masz inne postrzeganie

Zastanawiam się w jaki sposób milioner gwiazdor jest realnie zagrożony tym, że udzielił komuś poparcia politycznego? Kandydatce 2 pod względem ważności partii politycznej. Trumpa potrafią nie lubić nawet politycy byli/obecni spośród republikanów i żyją, a Arnold to polityczny emeryt.

Celebryci z USA mogliby w dowolnej chwili przylecieć do Polski i zesrać się do losowej skrzynki na listy. Przyjechałaby telewizja, przeprowadziła wywiad, nakręciła reportaż, a gówno zlicytowanoby na cele dobroczynne. Naprawdę się o nich nie boję, to ten gatunek ludzi, który może bez większych konsekwencji robić i mówić co chce dookoła świata, oczywiście w pewnych granicach.

Pamiętam jak była pandemia i Schwarzenneger siedząc w basenie i paląc cygara namawiał do kwarantanny. Pojawiły się głosy że chętnie, ale willi brak. I ja mam się bać, że go czekają jakieś długoterminowe konsekwencje, bo poparł Kamalę Harris? Serio zrobił coś wbrew kulturze własnego kraju i ryzykując jakimikolwiek własnymi interesami tym posunięciem?
« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 20:17 wysłana przez Ekskluzywna Inkluzywność »

Offline Reskator

« Odpowiedź #78 dnia: Wczoraj o 20:20 »
Zastanawiam się w jaki sposób milioner gwiazdor jest realnie zagrożony tym, że udzielił komuś poparcia politycznego? Kandydatce 2 pod względem ważności partii politycznej. Trumpa potrafią nie lubić nawet politycy byli/obecni spośród republikanów i żyją.
Fizycznie nie jest zagrożony ale będąc repulikaninem popierać demokratkę i to kilka dni przed finałem to ZDRAJCA niczym JUDASZ.Tramp i republikanie nie zapomną mu tego.Jest takie słowo klucz które zamyka przed nim do republikanów dostęp tym słowem jest LOJALNOŚĆ!
« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 20:52 wysłana przez Reskator »