Już po tytuł Okazuj wdzięczność co dla ciebie zrobili Bóg i Jezus Chrystus, na początku zmarły miliardy w historii ludzkość.
Główne jeżeli zachorujesz a lek na twoją chorobę jest drogi ci zrobisz, a tu jehowa dał nam lek bo wszyscy jesteśmy jakby hoży umrzemy a otrzymujemy taki dar.
Dużo o grupach w niebie i na ziemi słowa 2 owce czy tego rodzaju klasyfikacja brak, odpada Jana 10;16 bo tam owce.
Jehowa wybiera do grupy niebiańskiej jak się zastanawiasz, to na pewno nie możemy sami decydować czy narodzimy się ponownie.
Pewne alternatywne tłumaczenie podaje, narodzić się z góry czyli ojca, tak naprawdę to jehowa bóg sprawia tego ponownego narodzenia, nie podał tłumaczenia ani skąd to było dziwne.
Teraz brzmi tak nadzieja na życie w niebie, nadzieja na życie na ziemi poszli daleko z bajko pisarstwem.
Tylko z nieba otrzymują przekonanie ziemscy dostaną satysfakcjonującą prace za to samo co robią.
Już powtarzane dlaczego tu jesteśmy ta uroczystość przypomina zaślubiny, no i para młoda niebo reszta hołoty praca i życie tyle ile lat drzewa cytował werset.
Może zasmuci jehowę kto podaje się że ma nadzieje życia w niebie , ale nie możemy oczekiwać że taka osoba czymś się wykaże zwyczajnie wierzymy że jehowa wybrał.
Dawniej jakby logiczniej ale może sentyment i już brak pamięci.
Po talerzyku i kielichu latającym ględził 8 minut, że możesz nawiązać więzi z jehową bezpłatny kurs biblijny, urządzili sobie publiczne głoszenie 55 minut trwało dlatego zaczęli 17,45
Ubiory moda broda nie było spodni żadnych biała bluzka z dekoltem ma czym oddychać, nie tylko ja zwróciłem uwagę.
Brody 2 sztuki ale zarost 3 dni to 5 miało mówca też, to koordynator w niedziele tydzień temu był ogolony Sandersona kopiuje czy co.
2 osoby wykluczone wszyscy się witali jedna nie za bardzo rozumiała siadła szybko, a tu tłum ze nowość wdrażają.
Ja zawsze podawałem rękę wykluczonym jak byłem obok, nie podchodziłem żeby nie robić wykluczonym nietaktu.
Zresztą wcześniej mówiłem że jak na zebraniu spotkam to się przywitam, to dziewczyny małżeństwo nie wyszło jakieś tam chłopaki obyczajówka i tyle.
Mi nic nigdy uwagi nie zwrócono facet kulturowo wita się rozmawia z kim chce, jehowizm tego nie zmienił wiadome młode i dziewczyny tego luzu nie miały. Z 170 osób było tak mi sms przysłał jest jeszcze 2 tura, a wszystkich czynnych mają ze 130 pociotki starsze ciągną wieczni zainteresowani wiadome podwózka i można pogadać.
Nic z nowości stara sztampa poza tłumaczeniem bez podania z kąt, za rok to mogą być nowość ubiorowe siostrzyczki się obkupią bo słychać lekkie szorty na kongres.